oktober 2017

Helga som forsvant

 

Denne helga har vi hatt et nydelig vær. Det har vært frisk høstluft, blå himmel, og fargerike trær. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å være så mye ute i finværet, men kan se tilbake på disse bildene fra en tur med hunden hvor vi hadde litt bedre tid. 

Denne helga har jeg løpt fra møte til møte, og fra jobb til avtale. Den eneste "fritida" var søndag ettermiddag og kveld, og da ble jeg slått helt ut av et migreneanfall. Da var det godt å ha Ninja og Thomas til å trøste meg, og kose på ryggen til den verste smerten avtok,,, 

Litt trist at det ikke ble tid til noe hobby denne helga, men det har nok sammenheng med at jeg har begynt å lese nokså mye. Har mange syplaner også, i slutten av denne uka MÅ jeg bare sy igjen :D 

Modig

Modig en en serie som ligger ute på NRKsuper. Den består av 7 korte episoder som hver handler om ulike flyktninger. Jeg mener at dette er en utrolig viktig serie. Siden jeg jobber en del med flyktninger i skolen, ser jeg hvor viktig det er med forståelse og aksept for at noen er litt annerledes. Og jeg tror at denne serien kan hjelpe med å gi det, til både store og små, 

I den første episoden sier Tsegay "Hvis jeg var i Eritrea nå, hadde jeg sikkert blitt til en barnesoldat. Jeg er mye tryggere her, og kan være meg selv. Og være litt rar og crazy, 

Jasmina sier i episode fem "det jeg ønsker meg aller mest i fremtiden er at det skal bli bedre venneforhold i fremtiden mellom muslimer og kristne." Det er tankevekkende, rørende og en viktig dokumentar. 

Se serien HER. Hver episode varer bare i omtrent 15 minutter. 

Bilderesultat for modig nrk super

Løgner

Boktittel: Løgner (GONE nr. 3)

Bilderesultat for løgner gone 

Forfatter: Michael Grant

 

Innhold: Sam, Astrid og de andre i REBUS sliter med hvem som skal ha styringen, og om sannheten er direkte skadelig for barna. De aller fleste begynner å miste fornuften, og seg selv. Sulten, galskapen og mutasjonene tærer på alles utholdenhet til bristepunktet. 

Min mening: Serien redder seg ikke inn, men blir snarer dårligere for hver bok. allikevel klarer den å holde meg relativt interessert i hvordan historien vil ende. Hvem er egentlig Gaiafagen? Og er virkelig verden og de voksne rett utenfor muren? Er det autistiske Lille-Pete som er nøkkelen til å endre situasjonen?

 

Terningkast: 3, Spennende, men litt for "crazy sci-fi" for min smak. 

Jeg likte mye bedre Divergent , som kanskje er litt i samme gata. 

BildeKilde

Hjemmesydd t-skjorte

Jeg bestilte dette artige stoffet fra ebay (noe som alltid er like spennende). Det er scooba-stoff, et nokså tykt stoff som minner om det dykkerdrakter er laget av. Her har jeg laget en t-skjorte til en liten gutt, men har enda mer stoff til kommende prosjekter!  Synes det var et gøy design, da! :) 

Stressmestring og selvregulering

jeg merker et økende problem. Både hos meg selv, venner, og samfunnet generelt. Alle er så travle at man blir beskyldt for å overanstrenge noen om man spør dem om en tjeneste. Og ingen har tid til å forplikte seg til noenting som helst. Og alle stresser. I varierende grad, så klart. 

 

Og jeg har ikke funnet noen enkel 100% løsning. Men jeg har grublet litt.Selvregulering er evnen til å regulere sine egne reaksjoner og impulser. For eksempel svare fint når noen er frekke mot deg, eller å legge bort mobilen, selv om den plinger fristen de. Selvregulering blir lettere ved øvelse, men det er også slik at evnen til selvregulering blir lavere utover dagen, dersom man må ta mange slike valg. 

Det får meg til å tenke litt på alle valgene man tar i løpet av en dag. En jungel av "hva skal jeg ha på skiva?" og "hvem skal jeg gå tur sammen med?" og "skal jeg se på netflix, eller heller skrive ferdig oppgaven min?" Og alle disse valgene vi må ta stilling til, sliter oss ut. Og jeg har grublet litt på det med stress. For jeg tror ikke at stresset kommer mest av at man gjør mye. Men enda mer av at man bruker opp energien på å stresse over disse valgene: Jeg burde heller ha skrevet oppgave. Jeg burde ikke ha spist den sjokoladen. Jeg burde ha forberedt meg bedre. Ryddet mer. Lest mer. Skal, skal ikke? 

Og jeg tenker at en del av løsningen er så enkel som å planlegge. For hvis du vet at du skal gjøre en ting (si: for eksempel å skrive en oppgave, lese i bibelen, eller besøke bestemor) - hvis du virkelig har bestemt deg lenge i forveien - så tar det ikke (psykiske) krefter! Da slipper du den interne "krangelen" om hva tiden skal brukes på. Du slipper alle "for og imot" overveiingene som sliter deg ut. Så jeg vil slå at slag for gode vaner! 

For når jeg har en vane om å lese i bibelen hver morgen, så er det ikke noe stress - det er bare en del av programmet. Og når jeg vet at jeg skal til bestemor på torsdag, så gir ikke det meg dårlig samvittighet resten av uka. Og det fjerner så utrolig mye av stresset! 

Så nå skal jeg og Thomas sette oss ned en dag og planlegge middagene fremover i en måned (nei, jeg tuller ikke!). Jeg pleier også å legge inn både avtaler - men også forberedelsestid i kalenderen på mobilen (når det trengs). Har du noen planer som bør legges, kanskje? 

Mørke krefter

Boktittel: Mørke krefter (GONE nr. 2)

"Gone - mørke krefter" av Michael Grant

Forfatter: Michael Grant

 

Innhold: Verden uten voksne er et skremmende sted. Og Sam, Astrid og de andre i REBUS er i ferd med å finne ut hvem som har makten på dette uhyggelige stedet hvor reglene stadig endres.

Min mening: Boka fenger, men den er samtidig litt "over the top" for meg. Jeg lurer veldig på hvor dette skal ende. Den er grei underholdning, men litt mange "løse tråder" som ikke ser ut til å henge sammen enda, i hvert fall. 

 

Terningkast: 4, Spennende, men litt for "crazy sci-fi" for min smak. 

Jeg likte mye bedre The Hunger Games, som kanskje er litt i samme gata. 

BildeKilde

Tutorial: Sy sløyfer av smårester

Jeg misliker sterkt å kaste stoff. Selv små stoffrester sparer jeg på. Og nå har jeg funnet en super måte å  bruke små biter av stoff til noe søtt, nyttig og fornuftig. Dette er kjempeenkelt å sy, og et supert begynnerprosjekt, eller et fint prosjekt for barna :)

 Det du trenger er:

2 like stoffbiter i ca str: 9cm*6cm. 

En stoffbit 5cm*5cm.

Symaskin

Synål

tråd

 

 

1. Start med de to store bitene. Legg dem rett mot rett. Sy rundt hele firkanten med rettsøm. 

 

2. Klipp av hjørnene for at de skal bli fine i kantene (ikke klumpete).

 

3. Klipp et lite hakk på midten av firkanten, men pass på at du ikke klipper gjennom begge lagene. Ikke lag hullet større enn nødvendig for å vrenge den. 

 

4. Nå skal sløyfa vrenges :)

 

5. Ta fram den lille biten, og brett den rett mot rett på langs. 

 

6. Sy en rett søm langs langsiden. 

7. Bruk en butt (ikke spiss) nål til å vrenge denne biten. 

 

Nå er begge bitene klare til montering. 

8. Sy den lille biten fast slik at den dekker hullet på midten av sløyfa for hånd. Klipp av det du ikke trenger av den lange remsa. 

 

 

Nå kan sløyfene sys fast på plagg, festes til en hårspenne, eller lagres til fremtidige prosjekter!

Hekla Sau :)

Denne lille sauen er litt dillete å hekle, men de blir utrolig søte! Oppskriften finner du HER

Det blir nok flere av disse, men jeg liker litt variasjon. Så nå er jeg i gang med noe annet... ;)

Forsvunnet

"I den ene øyeblikket stod læreren og snakket om den amerikanske borgerkrigen. I neste øyeblikk var han borte."

"Gone - forsvunnet" av Michael Grant

Boktittel: Forsvunnet (GONE nr. 1)

 

Forfatter: Michael Grant

 

Innhold: På et øyeblikk forsvinner alle over 15 år, og verden som Sam kjenner den er over. Borte er foreldre, lærere, leger og ansvarlige. Barna blir overlatt til seg selv i en verden hvor reglene endres raskt. 

Min mening: Jeg ble fort hekta, men er kanskje begynt å bli litt gammel for slikt. Jeg klarer ikke å bli helt "overbevist" av denne sære, skumle verdenen hvor dyr muterer, og barn får magiske evner. Men på den annen side, ble jeg oppslukt, forsvant i en annen verden, og måtte lese videre. Så bottom line: ikke en av de beste. Men jeg kommer nok til å lese videre i serien. 

 

Terningkast: 4, Spennende, men litt for "crazy sci-fi" for min smak. 

Jeg likte mye bedre The Hunger Games, som kanskje er litt i samme gata. Dersom du ønsker en kortere bok i samme sjanger, kan du prøve The Maze Runner. 

BildeKilde

Høstglimt

Det er enda noe liv i hagen. Selv om vi såvidt har hatt noen frostnetter, og det føles "veldig høst" for tiden. 

I "potetåkeren" står nå bare grønnkålen og rosenkålen igjen. Rosenkålene er enda veldig små, og jeg frrykter at de har sluttet å vokse... Men gøy allikevel :) Har tenkt å spise dem, uansett størrelse! :)

Vi har funnet fram høstpynt, og gjort det skikkelig koselig inne.  Mangler bare en del rydding, da...  

Og jammenmeg fant jeg kantareller nettopp en dag. De har jeg hatt både i tacoen og i sausen. Men har ikke heeelt vent meg til smaken enda :P 

 

Kjærlighetens fem språk på arbeidsplassen.

Kjærlighetens fem språk er en bok skrevet av Gary Chapman. Den handler om alle relasjoner vi kommer opp i, og sier at vi mennesker viser - og mottar kjærlighet på ulike måter. Det er ikke nødvendig slik at måten du viser kjærlighet på, blir oppfattet som det. Og alle mennesker trenger å oppleve kjærlighet - på sitt språk! 

Her er noen tips til å vise kjærlighet på arbeidsplassen. Jeg jobber på skole, så tipsene vil bli preget av det. 

Gaver

Bak en kake til elevene dine. Skriv et fint kort til en kollega som du setter pris på. 

Anerkjennende ord

Si at du er glad for at noen er tilbake hvis de har vært syke en dag. Fortell noen hvor mye lysere arbeidsplassen blir på grunn av dem. Ros gjerne hjelpsomme, positive og forbilledlige kollegaer i plenum! Pass også på å si til sjefen din når han eller hun har gjort en god jobb. 

Tjenester

Vær på tilbudssiden når noen har litt for mange målsjekker å rette, Ta med nye blyanter til klasserommet når det snart er tomt, selv om det ikke er ditt ansvar. Vær følsom for andres behov. 

Fysisk berøring

Selvsagt må dette begrenses noe med elever. Men det er faktisk en del elever på lavere trinn som trenger en klem innimellom. Noen trenger kanskje en hånd å holde i når de skal ut i friminuttet. Når de blir større, kan en High five eller et skulderklapp være nok til at eleven føler seg sett. Det samme går for de voksne, der det er naturlig. 

Tid med hverandre

Her tenker jeg spesielt på barna. Men dette er et vanskelig kjærlighetsspråk i praksis på skole, fordi det er så vanvittig mange elever! Men legg merke til hvilke elever som setter ekstra pris på tid med deg. Og så kan du jo passe på å stå med han i gangen, eller leke tikken med henne i klatrestativet, eller ta en liten prat om pokemonkort. Det er ikke så mye som skal til alltid :)

Knallsøt lue :)

Har sydd denne søte luen av rester :) Har brukt supermyk fleece inni, og den nydelige fugle-isolien utenpå. Dette blir nok en gave til ei venninne :)

Mye vann - bilder fra flommen.

Vi visste da vi flyttet hit, at flommen kunne bli et problem. Men dette er første gangen vi har blitt forhindret fra å gå på jobb på de to årene vi har bodd her. Da jeg våknet, hadde vannkanten forflyttet seg over ti meter nærmere huset, og vi bodde ikke ved en elv, men snarere en innsjø!

Her går det egentlig en vei...

Det var underlig avslappende å være helt adskilt fra omverdenen. Alle kom ut av husene sine. Valgmulighetene ble veldig begrenset. Vi kan ikke gå å handle. Vi kan ikke besøke mamma. 

 
Så vil tilbrakte dagen med å få orden hjemme. Med å lufte hunden, være kreative. Og mange av de tingene som vanligvis er stress, ble kos. 
 
Det var jo kjedelig å ikke komme seg på jobb. Men det er faktisk mye positivt med å være "strandet" på øyno en sjelden gang :) 

Don't you cry

"Jeg burde ha skjønt med det samme at det var noe som ikke stemte."

"Don't you cry" av Mary Kubica

Boktittel: Fortidens skygger

 

Forfatter: Mary Kubica

 

Innhold: Quinn er i bakrus og på underskudd da romvenninnen, Esther forsvinner sporløst midt på natten. Hun tenker at det vil ordne seg. Men lengre fra sannheten kan hun vel ikke komme. Det viser seg at hun ikke kjenner Esther så godt som hun trodde. 

Min mening: Boksidene fløy av sted! Jeg ble raskt fenget av den saklige, men humoristiske skrivemåten til Kubica, og liker den creepy stemningen som bare øker og øker gjennom hele boka. Utrolig spennende. Anbefales! 

 

Terningkast: 6, superspennende, vanskelig å forutse, og herlig creepy. 

Den gav meg litt samme følelse som "The girl on the train." Anbefaler den også!

BildeKilde

Småbukser av rester

Disse søte buksene i str. 50 (nyfødt) hadde jeg akkurat nok stoff til, etter å ha sydd en bomberjakke, en shorts og en kjole til meg selv. Jeg kjøpte dette stoffet for 60kr i Marokko, så har fått god verdi for pengene!

Hvilken bukse likte du best? :) 

Litt smådill

Jeg har mange hobbyprosjekter for tiden! Høsten er virkelig høysesong for hobby! Strikking og hekling har en tendens til å komme i fokus, og syingen henger godt igjen etter en syglad sommer! Det har blitt så mange hobbyting ferdige, at jeg samler noen av dem i dette innlegget...

Her har jeg sydd en kleenex-holder. Nyttig i disse forkjølelses-tider :) Denne lærte jeg å sy på sysnappen (legg til visygale på snapchat!). Den er veldig enkel å få til :)

Disse blekksprutene har jeg solgt en del av nå, så jeg er ganske lei av å hekle alle tentaklene :P Men kjekt å få inn bestillinger i ny og ne! Oppskriften er min egen, og du finner den HER

Denne lille elefanten er også en gjenganger på heklekroken. Kjekt med noen småprosjekter. Oppskrift HER

Når jeg selger ting på torgdag, er nok pokèballer det mest populære! Enkle, men litt kjedelige å hekle. Moro at det er så populært ;D

Ugler er en av favorittene mine. Oppskrift finner du HER.  (ikke helt like mine, for jeg gidder ikke ble fram oppskriften, og tar det etter hukommelsen hver gang... 

I tillegg har jeg sydd en del sammen med venner. Det er veldig kos å være flere når man holder på med hobby!

babyen tar litt mye oppmerksomhet mens vi syr... 

Høstens bucketlist

 

*Fyre mye i peisen. 

*Gå toppturer. 

*Lese spennende thrillere og fantasy-bøker. 

*Ta mange fine høstbilder. 

*Bake en eplepai

*Sy masse klær til meg selv, og kanskje noen julegaver. 

*Lage andventskalender til ei venninne. 

*Drikke mye te og sitte under teppet.

* Kose meg med kjæresten. 

Høsten er ikke min favoritt-årstid, men den har allikevel mye godt å by på. Akkurat nå har jeg høstferie, og den nytes i fulle drag (selv om jeg har jobbet 2 og en halv dag). Jeg har fått sydd mye, lest mye, slappet av en del, kommet meg ovenpå, hatt mye fritid, truffet en del venner. Det føles helt nydelig. I dag skal jeg til med sying igjen, tror jeg. Og kanskje en høsttur. Og kanskje litt andre ting. Det er det som er så herlig: Jeg er fri til å gjøre akkurat det jeg vil :) 

Training tomorrow's leaders

"Understanding descipleship and the times leaders live in."

 

Boktittel: Training tomorrow's leaders

Bilderesultat for training tomorrow's leaders book

Forfatter: Scott Wilson

 

Innhold: Å trene ledere er et viktig tema i kirkesammenheng, så vel som i næringslivet. Wilson setter fokus på ledertrening som coaching, og at man bør gå mer og mer bort fra den tradisjonelle "kurs-"modellen. 

Min mening: Boka var litt tung og rotete å lese til tider. Jeg likte den ganske godt i begynnelsen, men den siste halvdelen av boka er veldig rettet mot pastorer og kirkledere (=lite relevant for meg). Kapittel 4 om oppmuntring var veldig bra. Boka har noen eksempler og illustrasjoner, men på det jevne skulle jeg ønske den var hakket mer praktisk og anvendelig.  

 

Terningkast: 4, nyttig, men tung. 

Jeg har blitt veldig interessert og fascinert av coaching de siste årene. Nå har jeg blitt coachet i halvannet år, og coacher selv 3 jenter i menigheten. Og det er en utrolig styrke i å ha noen som holder deg ansvarlig for målene du setter deg, og som hjelper deg til å nå et større potensiale :) Så om noen har andre bøker å anbefale - bring it on!

BildeKilde

Småprosjekter og småoppussing

Thomas har noen små-oppussingsprosjekter for tiden (økonomien satte en stopper for stor-oppusingen). Først ut er denne kista som dukket opp i "rotet" til Thomas sin farmor. Den ble bygget av bestefar til Thomas. Slik var den FØR:

 

Og etter et strøk med maling, skrift (malt med sjablong) og en dose kjærlighet, passet den supert inn i stua vår ETTER;

Så nå har jeg et sted å legge hekle- og strikkesakene mine (til Thomas sin lettelse). 

Neste ut er denne søte krakken. Den var jo ikke så ille i utgangspunktet, men passet ikke helt inn heller. 

 

Så vi trakk den om i samme stoff som gardinene våre (hadde en ekstra lengde liggende). Den matcher også stolene ganske godt :)

Siste prosjekt i dette innlegget var nok det mest tidkrevende. Denne kjøpmannsdisken kom fra "rotet" til mamma. Der hadde den stått siden jeg var liten. Nå har den fått et nytt strøk maling, litt småreparasjoner, og et nytt liv. 

Vi malte hoveddelen hvit, mens toppen ble pusset ned og beiset. Vi gjorde det samme med stuebordet, så de passer sammen. Beisen hadde vi liggende fra da vi beiset gulvet i tv-stua.  

Kjekt å få brukt ting om igjen! 

I går kom faktisk også Thomas drassende hjem med noe... Så vi får se hvor det bærer :)

Hjemmesydd kjole

Nå er det en stund siden jeg har sydd kjoler til meg selv. Men det er jo egentlig det som var grunnen til at jeg begynte å sy i utgangspunktet! 

Denne kjolen er sydd av stoff jeg kjøpte i London i sommer. Den koster under hundrelappen å lage. Oppskriften fant jeg på biblioteket, i et av bladene (Alt om Håndarbeide). Jeg må nok gå ned noen kilo før jeg føler meg komfortabel i denne, men den kan i det minste brukes som en topp inntil videre. 

Ikke heng deg opp i den ujevne kanten nederst. Jeg måtte bare prøve den på før jeg hadde gjort siste finishen. Men kanten er jevn nå :) 

Hva synes du om kjolen? Føler du deg vel i inntilsittende kjoler? 

Nye venner

Når vi har en liten valp, er sosial trening viktig. Og det er herlig å ha en hund som stort sett går overens med alle (selv om noen synes hun er litt voldsom og plagsom). Ikke bare får Ninja nye venner, men jeg blir også kjent med nye hundefolk som har valper på samme alder, og det er veldig koselig :)

 

Ninja og Zelda - to slossete, kranglete venner. 

 

På kurset treffer vi også andre valper. Det er veldig stas! Ninja er litt pingle (hun er minst av alle!) Men begynner å bli mer og mer trygg nå... Forrige kursdag ble avlyst, siden hele veien var under vann. 

Smikker av restestoff

Når jeg fikk tak i knappepresse som fungerte, måtte jeg jo prøve meg på å sy smikker! Om ikke annet, så for å ha noe å sette knapper i :P 

Smikker er fint å lage av restestoff. Fint som en liten ekstragave til noen med baby, og veldig enkelt å sy! Så et supert begynner-prosjekt! Hvis man ikke har knappe-presse, kan man jo sy inn borrelås i stedet :)

Jeg fant et gratis mønster på pinterest (søkte på baby bib pattern), og sydde den ferdig på en god halvtime. 

Der fikk vi brukt opp alle robotene, og den lille biten med smiley-stoff! :) 

Masejenta

Ninja har blitt ei skikkelig kosejente. Hun er fremdeles Ninja (biter, sparker og slår), men i begynnelsen klarte hun ikke å kose et øyeblikk. Nå kan hun være veldig standhaftig. Hun klatrer oppå meg, og insisterer på å få kos. Hvis ikke blir det biting! 

Her har hun funnet seg et (kjedelig) sovende offer. "Lek med meg! ...Vær så snill?"

Jeg liker den nye og oppdaterte versjonen bedre! Nå håper jeg bare at vi blir kvitt den bitingen etterhvert... :)

Tre t-skjorter

Jeg har hatt dette robotstoffet liggende en stund, og nå bestemte jeg meg for å bruke det opp. Det holdt til en hel, en halv, og en lomme. Hvilken er din favoritt?

Denne er kun i robot-stoffet:

 

Denne har roboter på lommen og ryggen.

 

Og denne fikk bare nok til en lomme. Her brukte jeg en t-skjorte som var for liten til Thomas til å sy resten av denne. Et billig reste-prosjekt, med andre ord :)

 

Utforskende turer er de beste!

For en stund siden var jeg på tur til Sandbekk sammen med Ninja og tantejenta Viilde. Jeg nyter virkelig å gå på sånne turer der målet ikke er noe annet enn å utforske, se hva som skjer, og ha god tid. 

Pinnelek

Løpelek!

Er dette steinsopp, tro?

Bratte bakker gir god trening - på en gøy måte!

Det aller gøyeste er kanskje å springe ned igjen :) 

 

DIY - omslagsbody - den søteste noensinne

Altså, man kan jo bli babysjuk av mindre... Se på det søte stoffet! Jeg har enda en del igjen, og lurer på hva mer jeg skal sy i denne skjønne stoffet... Hva ville du hatt?

Denne bodyen er foreløpig til salgs... Så får vi se om noen vil ha den. Ellers blir den nok antagelig en gave... 

The 7 habits of highly effective people

"Powerful lessons in personal change."

Bilderesultat for the seven habits of highly effective people

Boktittel: The 7 habits of highly effective people

 

Forfatter: Steven Covey

 

Innhold: Vaner er noe du gjør uten å tenke på det. Totalen av våre vaner skaper livet vårt. Det er vanskelig, men ikke umulig å endre vanene sine. Pass på at de små tingene du gjør hver dag, tar deg i den retningen du ønsker å ende opp!

Min mening: Den litt cheesy-amerikanske tittelen gjorde at jeg hadde lite tro på denne boka. Den eneste grunnen til at jeg vurderte å lese den, var at ei venninne anbefalte den. Men den overrasket meg enormt med hvor nyttig og god den var! Jeg kunne faktisk tenke meg å lese de en gang til med en gang (hvis det ikke var så mye annet jeg måtte lese). Boka peker på 7 vaner som kan hjelpe deg til å bli mer effektiv. Men det er så mye mer! Disse vanene kan hjelpe deg til å bli lykkelig, et godt menneske, og den du alltid har hatt lyst til å være. 

 

Terningkast: 6, Bør leses! Av alle!


Jeg har hørt denne boka som lydbok på Audible. Du kan få en gratis prøvemåned der, og få den første boka gratis (senere kan du kjøpe en bok hver måned til du melder deg ut igjen). 

 

BildeKilde

Når jeg søkte etter bilde til dette innlegget, fant jeg en PDF-versjon av boka. HER. Om den er lovlig tør jeg ikke si. Men det kan være et alternativ for deg som ikke vil kjøpe boka. 

En perfekt søndagsmorgen

En perfekt søndagsmorgen starter med å våkne uten alarmen. Deretter en tusletur på plenen med valpen hvor vi tar bilde av den tåkete, vakre utsikten, drar inn dype drag av den friske høstlufta, og plukker nedfallsepler i frukthagen. 

 

 

Vi fikk liv i gubben, og overtalte han om å bli med ut på (en romantisk) morgentur. Når vi kommer tilbake har sola stått opp, himmelen lyser blått, og vi er klare for frokost. Jeg presser Juice av eplene, mens Thomas lager frokost. Når maten er spist opp, er det akkurat tid for å komme seg på søndagsmøte i menigheten. FOR en herlig start på dagen :)

Resten av dagen blir ikke så værst den heller! Vi har fått ryddet mye, bakt kanelboller, og i kveld får vi besøk av en vennegjeng på filmkveld. Kjekt! 

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. Er 25 år. Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Instagram: Ingrid0123

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

hits