oktober 2011

Helga mi

I morgen er denne flotte helga ferdig, og det er tilbake til det travle livet i praksis. Det kan resultere i nedsatt blogging.

Helga har blitt brukt til konsert med Rush og Fools og Downhere (Helt fantastisk, bilder og full rapport kommer senere), En kjempefin dag sammen med Thomas på lørdagen: vi gikk ut og spiste, hadde en del kvalitetstid sammen, og så film. I dag var jeg på kino med Yvonne, og nyter livet for fullt! Har dessuten heklet noe ekstremt gøy, men det kommer jeg tilbake til senere:)


Andre som har kost seg i helga? Med hva?

De Snåle Naboene til Caroline

Til slutt turte jeg endelig å ta på dem.... Jeg vil ha Emuer når jeg blir stor!!! Amazingly Awesome:D
Romantisk tur i Solnedgangen

Noe jeg synes er litt viktig i et forhold er impulsivitet. Jeg blir så utrolig glad når Thomas sier ja etter at jeg har lagt frem en helt sprø og ulogisk plan for dagen. Kjempegøy! Dette var kanskje ikke så sprøtt og ulogisk, men jeg ble allikevel glad da han sa ja til å bli med meg til Stranno kun for å se på solnedgangen:)
Ungdomsarbeid

"Prinsipper for det 21. Århundre."  


Tittel: Ungdomsarbeid 

 

Forfatter: Christine Caine

 

Innhold: Boka er skrevet til pastorer eller ungdomsledere i menigheter. Den bygger på lange og gode erfaringer etter et liv som ungdomsleder, og inneholder mange tips for å få et ungdomsarbeid til å fungere. I tillegg litt bakgrunn for hvordan man skal forstå seg på ungdommer i det 21. århundre.

 

Min Mening: Jeg syntes at boka var veldig nyttig! Den er skrevet på en utrolig lettfattelig måte, og med masse interessant stoff! Logisk lagt opp, og med mange gode ting å ta med seg. Anbefaler den for alle som arbeider med undomsarbeid, men kanskje hovedsaklig i menighetssammenheng.

 

Jeg vil gi boka karakteren 5! Veldig grei å lese, og med kjempebra innhold.

 

Har du lest boka? Kunne du tenke deg å gjøre det?

Bilder fra LeirWeekend

Ligger etter med bloggingen, men her kommer bildene fra forrige helg. Den ble tilbrakt på Lunden leirsted med gode venner, og nye bekjente!

Det ble tid til kortspill (Ligretto!), bading (men ikke for meg), sporlek og konkurranser, bra samtaler og alt annet som hører leirlivet til. Jeg var ikke foruten et par gode turer i stjerneskinnet heller!Det var forresten mitt lag (Engleongane) som vant alle konkurransene og sporleken samlet:)

Hekling: Nøkkelring-dukke

Har masse å blogge om, men alt for lite tid. Her er en sak jeg laget for ei venninne for en stund siden:)

Vanskelig å forklare oppskriften. Jeg bare satte i gang, og tok litt om gangen. Ble omtrent slik jeg hadde sett for meg også:)Hva synes du?

Fantastisk og anbefalt musikk

Har allerede poengtert her på bloggen min før at kristen musikk absoulutt ikke er kjedelig, eller trenger å være ensformig. Det finnes i alle sjangere!

Favoritten min når det gjelder de litt mer rocka artistene er helt klart Skillet! Musikken tar deg inn i en annen verden hvor kun den eksisterer, og tekstene er tankevekkende og fengende. Fantastisk som bare det!

 

 Skillet- Awake and Alive

Skillet - Rebirthing

Hvis du klikker inn på sangene på youtube får du tekst også. Valgte å ikke legge dem ut som filmer her på bloggen, fordi det ser så rotete ut...

 

DET SOM ER UTROLIG SPENNENDE er at Skillet kommer til Norge nå i høst! De skal spille i Stavanger den 20. november, og ingen andre steder i Norge! Jeg har selvsagt skaffet meg billetter, og gleder meg til det som antagelig blir en av de beste konsertene jeg har vert på. Skaff deg biletter du også på billettservice.no
Hjemme fra leir

Har hatt en konge helg på Lunden leirsted! Mye bra folk: Det er virkelig ikke mye som er bedre enn å se vennnene dine møte Gud!  Har strikket en god del, og blitt kjent med noen nye folk. Kristne leirer er alltid så gøy! Bildene får jeg legge ut litt av senere.

Nå skal jeg gå som bøssbærer om noen få strakser, et løvsangsmøte i kveld, og så er det tilbake til det harde praksis-livet i morgen! Skremmende travelt.

På leiren var det satt av tid til å være sammen med Gud, og den fikk jeg virkelig noe ut av! Anbefaler deg å ta deg tid også:)
Ha en god dag!

Travel!

Har ikke tid til å skrive mer!

Be Blessed:)

Sokke-eksperimenter

Når jeg endelig ble ferdig med det "svære" hekleteppet, var jeg klar for å ta tak på strikkingen igjen. Startet med noen leggvarmere, men de ble ombestemt til å være sokker etterhvert. Sokkene ble dermed de første jeg har strikket med flettemønster i. Ble ikke superfornøyd, men har lært masse og gjør det nok bedre neste gang... Nå har jeg flere andre kreative ideer til sokker og andre ting, så følg med videre!

Litt av grunnen til at jeg igjen har tid til tidkrevende ting som strikking og lesing igjen, er at jeg er i praksis=ingen leselekser.Utrolig hvordan ca 100 siders lesning i uka legger beslag på andre aktiviteter...

De to sokkene er altså ganske like, selv om de ser litt rare ut på bildet i formen. Det er bare måten de ligger på.


Prøvde å fotografere flettemønsteret sånn noenlunde, så dere kan se. (veldig vanskelig på det først bildet!) Tror jeg skulle ha tatt lenger mellomrom mellom hver snurr. Får prøve det neste gang.

Hva synes du?

Har du prøvd noe lignende selv?

Praksis-start

Har nå vert to dager i praksis som lærer! Gleder meg skikkelig til å komme skikkelig igang! (merker at jeg er i utropstegn-humør. Dropper dem i resten av innlegget selv om de prøver å snike seg med på slutten av hver setning(!))

Selv om mange ting er skumle (som elevene, og det å stå foran dem for å lære dem noe) er alt veldig bra. Skolen virker helt topp, ungene er smarte og søte, og praksislæreren er også kjempegrei og flink. Fikk dessuten undervise i matte - i sannsynlighet, som omtrent er det eneste vi har gjort på universitetet til nå. Det passet jo ypperlig at jeg har litt peilig på stoffet. Det eneste dumme er at de har nynorsk. Jeg overlater tavle-skriving til de andre på gruppa! (her måtte jeg ha et utropstegn. Skrev egentlig to først.. Skjønner ikke hva det er med meg i dag. Takk Gud for korrekturlesning)

I dag hadde jeg og Anna på praksisgruppa vår første time. Det var egentlig ikke planlagt i det hele tatt. Praksislæreren hadde hatt to av tre like mattetimer (for tre ulike klasser på samme trinn) da hun spurte: "Dere vil ikke bare ta den neste timen, da?"

Jeg ble satt ut, nervøs, skremt og sa selvsagt ja.

Viktig å kaste seg litt ut i ting.

Vi fikk også være med å spille litt UNO og Yatzy i friminuttene med barn med spesielle behov (rullestolbruker, en med downs og en autist) Utrolig koselig!

Gleder meg til å fortsette!


Bildet er tatt på en tur jeg og Thomas gikk her en dag:) Sol å Øsende Regn på en gang!

Når du spør de døde om hva som skjer sier de ingenting...

Leste et dikt i boka Ungdomsarbeid av Christine Caine. Det er oversatt fra engelsk, så her er en link til det originale diktet. Det er rett og slett ikke alt som blir like bra på norsk. Jeg har kuttet bort noen biter av diktet som jeg ikke synes var like bra. Diktet er sterkt ironisk (bare slik at ikke noen tar det på ordet). Synes diktet har mange bra poenger, som får en til å tenke litt...

Boka kommer det mer om senere, når jeg har lest den ferdig. Stay tuned!


TROSBEKJENNELSE

 

Vi tror på Marxfreudogdarwin

Vi tror at alt er OK

Så lenge du ikke skader noen,

selvfølgelig etter din egen definisjon av "skade",

 

Vi tror at alt blir bedre

selv om bevisene sier det motsatte.

Bevisene må undersøkes

og du kan bevise hva som helst med bevis

 

Vi tror at det er noe i horoskoper;

UFOer og bøyde skjeer;

Jesus var en god mann, slik som Buddha,

Mohammad og vi selv.

han var en god morallærer,

selv om vi mener at moralen hans var feil.

 

Vi tror at alle religioner egentlig går ut på det samme-

i hvert fall den ene vi har studert.

Alle sammen handler om kjærlighet og godhet

De er forskjellige bare i spørsmål om skapelse, synd, himmel, helvete, Gud og frelse.

 

Vi tror at etter døden kommer ingenting

for når du spør de døde om hva som skjer

sier de ingenting.

Hvis døden ikke skulle være slutten på alt,

hvis de døde har løyet for oss,

da er det obligatorisk himmel for alle.

unntatt kanskje

Hitler, Stalin og Djengis Khan

 

Vi tror på spørreundersøkelser

Det som er utvalgt er gjennomsnittlig.

Det som er gjennomsnittlig er normalt.

Det som er normalt er godt.

 

Amerikanere burde smi om kanonene sine til traktorer,

og da kommer sikkert russerne til å gjøre det samme.

 

Vi tror at mennesket i bunn og grunn er godt.

det er bare oppførselen hans som svikter.

Det er samfunnets feil.

Samfunnet er omstendighetenes feil.

omstendighetene er samfunnets feil.

 

Vi tror at ethvert menneske må finne den sannheten som er riktig for ham.

Virkeligheten vil tilpasse seg valget hans,

universet rejustere seg.

Historien skriver seg om.

 

Vi tror at det ikke finnes noen absolutt sannhet

bortsett fra den sannhet som sier at det ikke finnes noen absolutt sannhet.

Vi tror på forkastelse av alle trosbekjennelser,

og på oppblomstring av den individuelle tanke.

Steve Turner.


Heklet Lappeteppe

Oppskriften på disse rutene fant jeg her.

Lenge har hoved-håndarbeid-prosjektet mitt vert dette heklede lappeteppet. Endelig var det ferdig! Teppet skal jeg gi til ei venninne som skal ha baby:)

Jeg ble utrolig lei på slutten, men det føles godt å være ferdig. Nå er jeg klar for å strikke igjen, og har flere ideer til hva jeg skal lage!
Grilltur i øsende, pøsende regn

Dagen før vår nøye planlagte grilltur så værmeldingen omtrent slik ut: 30-41mm. nedbør mellom kl. 12.00. og 18.00.

Yvonne og jeg lot imidlertid ikke dette stoppe oss, men pakket oss avsted med både kakao, krem og karbonader. Location ble flyttet til inn i en grotte på Sandbekk, noe som viste seg å bli utrolig koselig! Anbefales på det sterkeste:) Det handler om å være løsningsfokusert, og ikke problemorientert. (dette var på sønda i sist uke, om noen lurte...)

 

De siste dagene har jeg på en måte hatt høstferie, men har hele tiden fagteksten i bakhodet. I morgen skal den leveres, så da legges siste hånden på verket. Blogging har av en eller annen grunn blitt nedprioritert, noe som mest sannsynlig vil fortsette de tre neste ukene, når jeg er i praksis. Har ellers kost meg masse de siste dagene med venner og kjæreste, og dessuten jobbet noen timer. I kveld hadde vi en toppers spillekveld med pizza og Alias hos Daniel, for ikke å snakke om tur med både Monica og Thomas (to turer). Morro!

Her kommer bildene fra grillturen. Litt vått, litt sandete, og utrolig koselig:)  

Den vakre naturen i Sokndal

Jeg er så utrolig glad for at jeg bor på et så vakkert sted! Det er så enormt mange flotte ting i naturen at jeg blir helt lykkelig. Det er kanskje ikke rart at det spilles inn film i bygda for andre gang!

Takk, Gud for alle de flotte tingene rundt meg som gjør meg så glad! Kan ikke annet enn å smile :)

Bildene tok jeg på LioTuren.

LioTur

Lørdag var jeg og hunden på Lio sammen med en del flotte Moi-folk. Herlig vær, og en flott tur!

Her ser vi litt av Lio fra en topp i nærheten:

Og her er alle som var der:)


A lot of crazyness....

Flott dag, flott tur, Flotte Folk!

Ullus og andre ting

Har hatt en super helg, som nevnt, og nå har den blitt etterfulgt av en bra start på uka! (det vil si, starten var egentlig ganske dårlig, som du kan lese i forrige innlegg, men så ble dagen bedre!)

Gutten min reddet dagen som tannlegen ødela, og så har jeg vert på besøk hos Bente. Vi hadde noen flotte samtaler pluss full oppvartning med te, is, sjokolade og frukt! Kjempekos å bli invitert, og vi har allerede avtalt en kommende hekledate:)

Så, til ull-lusene som har invadert orcideene i stua. Mamma synes de er syykt ekle. Jeg synes egentlig de er litt søte(men vil helst ikke ha dem i huset). Check 'em out:


Babylus^^ (samme bildet som over, bare beskjært)

Til slutt har jeg også noen flotte vers vi delte ut til Jentene i Jesusgruppa forrige gang! Mye bra!

 

Vi jenter tror andre leser tankene våre... (oversettelse for tannleger)

Vi jenter er litt kjent for å ikke alltid si helt klart hva vi mener. Som: "Neeeeij... Du ikke bli med meg..."- En setning som betyr det stikk motsatte. Jeg har oppdaget at dette blir helt ekstremt når jeg er hos tannlegen. Et eksempel kan være da tannlegen spurte om jeg hadde det bra:

-Ja (Jo, jeg klarer meg ganske godt med tanke på at dette er det værste jeg utsetter meg for i løpet av et år)

-Jaaa (Ikke så veldig bra, men jeg klarer meg litt til)

-Njaa, litt (Nå er det rett før jeg mister kontrollen)

-Jeg føler meg litt dårlig (Jeg hører deg nesten ikke, ser svarte prikker, og er muligens sekunder fra å besvime. Dessuten tror jeg hjernen min bader i bommull...)

 

Kom helt til det siste punktet i dag, og måtte ta en lang, pinlig pause mens tannlegen og assistenten stresset rundt for å prøve å finne ut hvordan de kunne roe meg. Kalde kluter på pannen og sukkervann pluss masse tid gjorde til slutt at pusten ble noenlunde normal, jeg besvimte ikke, og jeg klarte å fullføre fyllingen.

 

Føler meg så flau og ynkelig for at det er sånn, men det går virkelig ikke an å gjøre noe med det! Igjen er det heldigvis enda et år til torturen fortsetter...

Tipper jeg er den eneste som har fått sukkervann hos tannlegen!?

Sjøsprøyt

Har hatt en ypperlig helg! Lørdagen var jeg på Lio (leisted oppi skogen) med en del folk fra Moi og hunden min, og i dag har jeg truffet mange gode venner! Yvonne og jeg trosset værmeldingen, og koste oss med grilltur i en grotte med øsende, pøsende regn utenfor. Kakao, marshmallows og hamburgere er aldri feil! Til slutt har jeg truffet igjen Benita fra VGS; har omtrent ikke sett henne dette skoleåret. Vi to og Monica spiste tacokake og snakket om løst og fast.

 Det er virkelig noe fengslende og magisk med havet! Nydelig...


Synd og Kristendommen

Poenget med å bli frelst er at vi blir fri fra synden. Vi slipper den straffen vi egentlig fortjener og alt det der. Men når det er hovedpoenget med bibelen, hvorfor står det skrevet side opp og side ned om synd; hva vi ikke skal gjøre?

Dette spørsmålet har jeg stilt meg selv, og jeg skal prøve å svare litt i dette innlegget.

 

RETT ETTER AT DU BLIR FRELST

 Når du blir frelst får du en billett til himmelen, og den biten er ferdig. Det andre som skjer er at en forandring starter! Du sier ja til at Gud kan forandre deg til det bedre! Dette starter med en gang. Han sier kanskje at du skal slutte å banne mye, eller være så uforskammet til venner, eller kanskje at du skal tilgi noen som har gjort noe galt mot deg. Han sier kanskje at du skal oppsøke de du vet er ensomme. Han gir deg noen utfordringer som han ønsker at du skal bli bedre på. (Lurer du på hvordan Gud gir deg disse hintene? Les svaret mitt lenger nede på siden.)

Vi kan si at Gud gir oss en god del feilmargin, siden vi er nye "babykristne." Han forventer ikke at du skal bli perfekt med en gang!

"Jeg måtte tale til dere som til mennesker styrt

av kjøtt og blod, som til spedbarn i Kristus.

Melk ga jeg dere, ikke fast føde, for det tålte dere ikke."

Kor.3.1-2

 

ETTERSOM VI MODNES SOM KRISTNE

Når du begynner å forstå det viktigste gir Gud oss nye utfordringer. Vi blir ikke utlærte kristne. Nå vil kanskje Gud si til deg at du må begynne å ikke se så mye på skrekkfilmer. Selv om det ikke virker som synd for deg, så har Gud en grunn for det. Han ser litt lenger enn oss, og vet hva som er bra for oss og andre. Det å leve med Gud er ikke et valg du tar en gang, men et liv i forandring og helliggjørelse! Helliggjørelse betyr at vi blir mer hellige. At vi blir mer like Jesus. Dette er en prosess som varer livet ut, og gjør oss klar til Det Perfekte Livet i himmelen! Vi har alltid noe å forbedre, og vi må være lydhøre for Guds stemme når han prøver å forme oss gjennom ting vi skal gjøre, eller skal la være å gjøre.

 

HVORDAN HØRER JEG GUDS REGLER OG ØNSKER FOR MITT LIV?

Jeg skrev tidligere om at Gud gir deg hint om hva du skal forbedre. Dette kan skje med at du leser i bibelen om at noe er galt. Bibelen er jo Guds Ord. Det kan også være at Gud bare legger noe på hjertet ditt. Det betyr ikke noe mer mystisk enn at du tenker mye på det. Du får kanskje dårlig samvittighet hver gang du drikker alkohol, eller hver gang du ser en tvilsom serie på tv.

Det er umulig å gi noe fasitsvar på hva som er synd (det hadde jo på en måte vert greit med en liste vi kunne følge...) fordi vi alle har kommet på ulike steder i helliggjørelsen. Jeg kunne anbefale deg å holde deg unna enkelte ting, men jeg vil for eksempel ikke si at det er galt å se på skrekkfilmer, selv om det er noe jeg prøver å unngå.

Jeg tror også at disse "reglene" Gud gir deg, ikke har en fast rekkefølge, så ikke ta eksemplene mine for alvorlig. Jeg vet også innmari godt at jeg ikke er verken teolog, bibelforsker, eller noe serlig erfaren.Det er lov å være uenig!

NB: Jeg mener ikke at synd er individuelt; at vi må "se det an hva som er rett for oss." Jeg mener bare at man ikke kan gjøre alt på en gang. Vi er ikke perfekte, men må jobbe med en ting om gangen. Vi har et felles mål, men tar ulike veier dit.


Sprøytespisser på handlesenteret

Vi gikk på et kjøpesenter og kikket på utstillingene. Det var få folk rundt oss, og plutselig kom noen vakter løpende mot oss. Når jeg så meg rundt var det bare oss og vaktene igjen rundt oss. De tok tak i oss og løftet oss opp! Deretter bar de oss med inn i et lite rom som så ut som en sykestue. Der ble Andrea først, og deretter meg og Thomas tildelt en sprøyte. Det ar en vaksine, og vi så at om vi ikke satte den selv, ville de tvinge oss til å få tatt vaksinen. Rommet var ganske fullt av andre shoppere, etpar vakter, og noen sykepleiere.

Andrea stakk sprøyta i seg. Thomas hadde allerede gjort det. Jeg var den eneste som ikke turte-har litt sprøyteskrekk! Andrea tok sprøyta mi, og stakk den gjennom toppen, inn i magen. Kjente det ikke, men fikk en stor brunaktig flekk på den hvite blusen min. Vi gikk tilbake inn i senteret og handlet videre...

Tror det var omtrent der drømmen min sluttet! Jeg har noen snodige drømmer av og til....Har du drømt noe i det siste?

Praksis-marerittet

Får gi dere en liten oppdatering:

*Var barnevakt sammen med kjæresten fra i går til i dag (for niesa hans), og vi følte oss veldig flinke og voksne! God trening, og anbefales for alle dere par! Det hjalp jo forresten at vi passet verdens søteste unge! Koste meg kjempe.

*Leste nettopp bloggen til Benita, og lo meg skakk i hel av en drøm hun hadde hatt. I den anledning vil jeg fortelle dere om marerittet jeg hadde i natt: Jeg var i praksis på en barneskole, og ledet undervisningen helt alene. Så gikk jeg en tur over veien og besøkte Vibeke, som plutselig bodde rett der. Etter å ha snakket litt fant jeg ut at jeg måtte tilbake til klassen min, men da jeg kom dit var alle praksislærerne der. De var super-sure på meg!! Drepende blikk, og harde beskyldninger fikk meg til å krympe meg og føle meg som et ufølsomt null. "Hvordan kunne jeg ha forlatt den stakkars klassen min??" Akkurat da våknet jeg heldigvis. Dette kunne ha blitt stygt. Var kjempenervøs da jeg våknet, men husket ikke drømmen igjen før vi begynte å snakke om praksis på skolen...

*Den neste uka har jeg studieuke. Positivt sett betyr det høstferie, mer realistisk betyr det tid til å skrive en fagtekst på 3000 ord, og lese seg opp på pensum. Rett etter det skal jeg i praksis i tre uker på Bryne! Gleder meg egentlig (må bare huske å ikke besøke venninner midt i timene)...

*I kveld var vi en gjeng hos Daniel en tur. Kos med litt sosiale sammenkomster.

*Gikk av feil stasjon på toget i dag, og brukte nesten ti minutter på å finne ut hvor jeg var. Men dette er kjempeflaut og hemmelig! (Hvem hadde vel trodd at det fantes to Sandnes-stasjoner??) Kom bare et kvarter for seint til timen...

*Skal treffe mange av Norges Beste i helga, og gleder meg Stort!Planer for helga?

Romantisk Morgentur

Bilder fra en vakker lørdags morgen med gutten min:)


Hva synes du om bildene?

Kveldstur

Har egentlig allede nevnt vår (Les: Meg og Thomas sin) koselige natt-tur på fredag kveld, men har også lyst å vise noen flere bilder! Stemningen ble så nydelig med alle lysene, og den mystiske tåken overalt. Bildene ble litt kornete, men viser stemningen til en viss grad:)

KOS!

Romantikken blomstrer i kjærlighetsuka!

Som jeg har nevnt her på bloggen allerede er det nå kjærlighetsuke her i Sokndal! I den anledning har det blitt litt mer fokus på kjærlighet og romantikk enn til vanlig. I går fikk jeg til og med et skikkelig søtt, romantisk kort av gutten min. Det er helt herlig å ha noen som alltid er der:)

De to neste bildene er tatt på jæren, av Yvonne etter en flott handletur:)


 

Dette bildet ble tatt lørdag morgen nå i kjærlighetsuka. Vi stod opp tidlig, fulgte en sti vi ikke hadde sett før, og koste oss STORT! Traff noen tamme ender, og endte opp med dette flotte bildet som virkelig illustrerer minnet! Elsker idyllen:)

 

Fredag kveld ble dette bildet tatt, på en romantisk tur på Tilda-Bø-Haugen (for de som er lokalkjent). Det var utrolig vakkert med stjerne og tåke og lysende små lyktestolper på bakken som skapte en varm og god stemning. 18 grader sent på kvelden i slutten av september er heller ikke å forakte!

Natt-tur=Liker!Moralen bak dette innlegget er vel egentlig at du bør gjøre noen for de du er glad i! Ta dem med på en morgentur i skogen, en middag på restaurant (om du har råd til slikt), landtur på et jorde, eller kveldstur i stjerneskinnet. Det er verdt det!

Kom gjerne med flere ideer til ting man kan gjøre sammen:)

En frier på trappa!

Selvsagt er jeg jo glad på hennes vegne! Hun fortjener jo alt det beste. Det er bare det at det å dukke opp på trappa slik at hele huset står i full lue akkurat når jeg skal sove; det er ikke noe man bør gjøre hver dag. Dette har ikke denne søte, sjarmerende frieren til Chessie forstått helt enda.

Sjarmøren har funnet ut hvor hun bor. Helt siden første gangen de møttes, etter at Chessie fikk løpetid, har han rømt hjemmefra nesten daglig, og komt til oss. Dette resulterer i at Chessie løper frem og tilbake mellom vinduene i huset mens hun bjeffer nervøst og piper forventningsfullt. Ikke noe greit når du skal sove, og det ene vinduet er over senga di!

Dette varer vanligvis helt til han blir hentet eller kjørt hjem.

Jeg synes fremdeles dette er mer søtt enn plagsomt^^

Det er ikke alle som er ekte

Utrolig hvordan bilder kan manipuleres! Er ganske gøy å leke med, men viktig å huske på at det ikke er virkelig.

 

Her er et bilde av meg uredigert:

 

Og etter litt over snittet mye redigering i Photoshop ble bildet slik:

 

Ser ut som rene reklameplakaten jo! Merker bare hva sånn gjør med min egen selvtillit, og det er ikke så behagelig. (føler at den ekte versjonen bør gjemmes bort!) Og slik skal det absolutt ikke være! Derfor er det som sagt viktig å holde fokus på at jentene på tv, eller i bladene er redigert både før og etter de har blitt filmet/tatt bilde av...

Det var gutten min som tok bildene i går kveld:) Han har også redigert bildet.

Hva synes du om å retusjere bildene i så stor grad?

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. Er 25 år. Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Instagram: Ingrid0123

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

hits