april 2016

Min favoritt pastasalat (oppskrift)Når jeg ser syn på det (og er veldig lei av brødmat) hender det at jeg lager meg en pastasalat til frokost. Da bruker jeg det meste av det vi har i kjøleskapet, men det er noen gjengangere som jeg alltid må ha i. Her får du en typisk pasta-salat oppskrift fra meg. Jeg laget såpass mye at det holdt til frokost, lunsj, og en til frokost. Veldig ok å ha både frokosten og skolematen i boks. Det tar omtrent et kvarter å lage (10 minutter i turbofart).

 

Grov pasta (Fusilli) (kokes mens du kutter opp det andre.)

Ertepeser (ca 10stk, hakket i biter)

kinakål - (kutt i småbiter)

Brokkoli (i små buketter)

1/2 boks hermetisk skinke (kuttes i småbiter)

1/2-1 avocado

litt mais 

pinjekjerner (hvis jeg ikke har pinjekjerner, bruker jeg bare solsikkekjerner. Mye billigere)

Smak til med creme fraishe og pesto (2 ss CF, og 1 god ts pesto)

Supergodt! Anbefales :)

Hva pleier du å ha i pastasalaten?

Historien om vakre jente

"Himmelen gråt utenfor, og hun tenkte : En regnværsdag kan faktisk være en veldig viktig dag. Og et lite håp er ikke så lite, for det kan få et fortapt håp til å føles mindre trist."


"Historien om vakre jente" av Rachel Simon

Boktittel: Historien om vakre jente

 

Forfatter: Rachel Simon

 

Innhold: Lynnie er utviklingshemmet, og bor på et forferdelig sted, som hun og Homan kaller Fella. Men en stor hemmelighet tvinger Lynnie til å gjøre noe med situasjonen, og prøve å rømme. Forsøket fører til hennes største sorger, og største gleder...

 

Min mening: Boka fenget meg voldsomt fra starten av, men ebbet litt av etterhvert. Elsket Simons beskrivelser fra synspunktet til både Lynnie og Homan (som er døv.) Boka har et viktig budskap om å verne om de "utstøtte" i samfunnet, og man får en dypere forståelse for "tapere" som har mistet alt håp, og desperat prøver å finne det ved å plage seg selv eller andre. 

 

Terningkast: 5. Trist, søt, og spennende. Men slutten var ikke den mest velskrevne. 

 

BildeKilde

Målet mitt er å lese femti bøker i år. Dette var nummer 18. 

Innkjøp og andre hverdagsgleder

I går var jeg og Thomas på bytur. Det tar halvannen time å kjøre til Stavanger, så jeg hadde god tid til å lese, og har blitt helt hekta på en bok. Jeg var innom sykehuset og besøkte ei venninne, og klarte å besvime. (Ja, det er sært. Men det er bare min akilleshæl) Så måtte trøste meg selv med litt shopping. I hvertfall kom jeg hjem med både det ene og det andre i posene. Nye sko, malesaker, servietter, og garn. Samt skjorte til Thomas, og masse matvarer fra tikronersmarked. Shopping er knallgøy!

En annen glede var da sjarmøren Sverre-Johannes kom på besøk. Ikke bare er han verdens søteste, og ble god venn med hunden. Det var også utrolig koselig at han hadde på seg buksa jeg sydde til ham. 


I dag er det onsdag, og jeg har heldigvis litt mindre planer resten av uka. Har ikke fått tatt oppvasken siden tidlig i helga, og vi har hatt mange gjester, og diverse prosjekter. Så det ser ikke ut i huset. I dag skal jeg hjelpe mamma litt, før jeg håper å få litt tid til husarbeid også. Hvis ikke kommer det jo alltids en dag i morgen også ;)

Friske naturbilder

Jeg lar bildene tale for seg selv

Og hvis du ikke skjønte den talen: DET ER VÅR!!

Et lite interiør-bilde

Trappa vår er en av de tingene jeg liker best med huset.  Den er spesiell, har særpreg, og er utrolig søt. Vi har brukt stoff på hvert trinn, og rammet det inne med ei smal list. Det siste nye, er mønsteret vi har malt på gelender-stolpene. De dukket opp da Thomas kom hjem fra Tyskland med en ny sjablong han ville teste ut. Det er egentlig mye interiør-ting som skjer for tiden, men jeg gidder ikke å vise alle småting før et helt rom er ferdig. Men nå er det siste innspurt på tv-stua! Gleder meg masse til å ha den helt ferdig :)

Vil du se før/etter-bilder fra huset vårt? Sjekk ut Gangen, Kjøkkenet, eller Badet.
 

Helgas absolutte høydepunkt

Denne helga har vært, og er herlig. Jeg har fått gjort mye, og truffet mange flotte folk. Bakteppet er sol hver dag, og i dag er himmelen spesielt klar og nydelig.

Høydepunktet fredag var internasjonal kveld. Jeg fikk tilbrakt tid med nye venner og Vilde, niesa mi, samtidig som jeg fikk møte mange nye (og gamle) innbyggere i bygda, og en del av de skjønne elevene mine var også der. Det går mer og mer opp for meg hvor viktig det er å inkludere innflyttere i nærmiljøet! Spesielt på et så lite sted hvor "alle kjenner alle, og resten bryr vi oss ikke om." 

Minitips: Toppen min kan kjøpes på ebay for 25kr HER. Jeg har gått litt amokk på ebay, så det kommer nok flere anbefalinger etterhvert...

 

 

Høydepunktet på lørdag var todelt. For det første var det enormt gøy å male videre på maleriet mitt, og kjenne litt mestring! For det andre koste jeg meg veldig med pizzagjester: Søte Yvonne, radarparet Sølvi-Oline og John-Kenneth, og verdens søteste sjarmør Sverre-Johannes! Strengt talt var lørdagen full av høydepunkt!

 

 

Sneakpeak av maleriet som ikke er helt ferdig. Surrealistisk, fargerikt, og jeg er på vei til å bli veldig fornøyd (håper jeg).

 

 

 

I dag har jeg også gode planer! Skal til Lye og treffe igjen studievennene Monica og Malin. Det er forening, og jeg har egentlig lyst til å ta med maleriet, eller symaskinen, men det blir litt for mye å dra med seg. Så det blir nok heller strikkeforening denne gangen. Tar med et bilde av Chessie til slutt. Hun bor hos oss for tiden, og gir oss masse, masse glede, kos, og hundehår.  

Bønnens kunst

"For at Gud skal få utrettet det Han ønsker, må den sanne bønnens kunst gjenoppstå i menigheten."


Boktittel: Bønnens Kunst

 

Forfatter: Kenneth E. Hagin

 

Innhold: Å be er enormt viktig for å ha et godt kristenliv. Hagin forteller i denne boka en del erfaringer med bønn, og understreker at bønn utretter store ting. Det er faktisk vår plikt som kristne å be, slik at vi kan hjelpe andre mennesker som trenger det. 

 

Min mening: Jeg har lest flere bøker av Hagin nå etterhvert, og flere bøker om bønn, men jeg kan ikke si at denne skilte seg ut på noe spesielt vis. Den er bra, og inspirerer meg til å be, men ikke livsforvandlende. Den er delt inn i korte kapitler (bra), men har noen poenger som jeg ikke helt får tak i (mens andre poenger blir påpekt flere ganger etter hverandre).  

BildeKilde

Terningkast: 3. Bra, men ikke den beste.

Anbefaler å heller lese En bedre måte å be på av Wommack. Andre bøker jeg har lest av samme forfatter er: Hva bibelen sier om demoner og onde ånder og Hvordan du kan bli ledet av Guds Ånd.  

Målet mitt er å lese femti bøker i år. Dette var nr. 17. Nå skal jeg i gang med en roman igjen. Håper den er bra, for nå har jeg lest flere middelmodige bøker, og jeg har lyst på en skikkelig vinner. 

Hvitveis

En av mine favorittblomster er hvitveis. Det er i hvertfall min favoritt av de tidlige vårblomstene. Så du kan tro jeg var glad da jeg oppdaget dem i min egen hage! (nytt hus, nye overraskelser). Måtte krype en hel del rundt på bakken i finværet og prøve å fange de vakre blomstene (som jeg faktisk vurderte å ha i brudebuketten min...)


Hva er ditt favoritt vårtegn? :D

Fritid er for oss priveligerte

Nå er det sol hver dag hele uka, sier værmeldingen. Og det liker jeg! Men i dag er en litt slitsom dag, egentlig. For i dag har vi planleggingsdag på kveldstid, etter den ordinære arbeidsdagen. Sånt tar på. Men så kan jeg ikke klage heller. I går fikk jeg tid til både topptur og jesusgruppe. Og dagen før begynte jeg å male igjen. Det er så lenge siden jeg malte et bilde, at det gjør meg skikkelig glad å starte igjen. Gleder meg til å fortsette!

Hva vil du bruke fritida di på denne uka? :)

Ser tilbake på bryllupet

'

 

Aldri før har jeg følt meg så pen som jeg gjorde i bryllupet. Med nydelig kjole, flott oppsatt hår, og med hjelp til sminken. Hele dagen var fantastisk, og ingen ting betydelig gikk galt. Nå nærmer det seg to år siden, og det er moro å se på bildene igjen. Det er mye som kommer tilbake når man ser på bilder..
 

Oss og forloverne. Pause fra å smile. 

På den første bryllupsdagen leste vi hilsener på lapper fra alle i bryllupet. 


På toårsdagen skal vi se på filmene. Vi har filmet både seremonien og talene. Det har jeg ikke sett siden det skjedde, så det blir veldig gøy. 

Profet

"Like barn leker best. Og andre barn må passe seg." 

Boktittel: Profet (på norsk er dette to bøker. Løgnen og Sannheten.)

 

Forfatter: Frank E. Peretti

 

Innhold: John Barett er nyhetsoppleser på kanal 6, og har for lenge siden gått bort fra sin kristne barnetro. Men på grunn av en rekke mystiske og tragiske hendelser begynner han å igjen tenke på Gud.  Hva gjør han dersom Gud og jobben kommer i konflikt? Et gjennomgangstema er selvbestemt abort og valget om å gå mot strømmen for å gjøre det riktige. 

 

Min mening: Jeg må innrømme at jeg ble ganske skuffet over boka. Frank Peretti har alltid gitt valuta for pengene før, men disse bøkene var dårlig formulert (vel og merke på norsk), klønete skrevet, og med en lite overbevisende handling. Ikke god underholdningsverdi, og det gode budskapet forsvinner litt på grunn av manglende troverdighet. Dette kan ha noe med at jeg nettopp leste en meget velskrevet roman av Jodi Picoult. Det kan også ha noe med at denne boka ble skrevet i 1992, så er ikke akkurat helt fersk. Jeg likte heller ikke at de hadde delt inn boka i to deler på norsk. Del en gir virkelig ikke mening alene. Men noe som er bra med boka, er at den gjør oppmerksom på at ingen nyheter kan være objektive, og at media også må ses på som en subjektiv kilde i mange saker.

 

Terningkast: 3. Ikke Perettis beste øyeblikk.

Anbefaler å heller lese Mørkets rike av samme forfatter.

 

Målet mitt er å lese femti bøker i år, altså ca 1 hver uke. Disse var nr. 15 og 16.

Gjennoppdaget glede

Igjen hadde jeg glemt min favoritt-følelse. Igjen hadde det gått altfor lenge uten at jeg tok meg tid til å stoppe opp. Igjen hadde jeg mistet verdien av å nyte stillheten helt alene.

 video:mvi3933  Før du leser videre, kan det være lurt å sette på filmen. Filmingen er ikke noe, men lyden setter stemningen for innlegget :)

Jeg gikk ut i hagen, uten et mål. Bare det i seg selv er litt spesielt. Jeg satte meg på gresset, og kikket meg rundt, og magien startet. En rødstrupe sitter i grana og synger muntert. Lange triller som forkynner høyt og tydelig at våren er her! Det lukter svakt av mose og gress og frisk luft. Sola varmer i ansiktet og på beina. Jeg legger meg på ryggen, og kjenner gresset kile litt der genseren har sklidd litt oppover. Ikke en ekkel kiling, men behagelig. Når jeg lukker øynene, ser jeg minnet om sola enda danse på netthinnen, først grønn, så rød. Og jeg smiler.

Hver dag er ikke god, men det er noe godt i hver dag

Nå har jeg jobbet i over et halvt år som lærer, og det er mange som spør hvordan det går. Jeg sier at det går bra, men det er ikke hele historien. Det er så mange ting å ta i betraktning. Så mange elever, og så mange ulike historier. 

Som lærer er hver dag forskjellig. En dag kommer Lisa springende i friminuttet kun for å fortelle meg at hun skal hjem til Hilde etter skolen. Kun for å ha noen til å lytte. Kun fordi hun kjenner meg, og vet at jeg bryr meg. Det er en god dag.

En dag slår Lars de andre i klassen sin, og kaster pennalet i gulvet med et brak. De andre sier at det var han som begynte. Lars brøler sint at de andre begynte, men klarer ikke å fortelle hva de andre har gjort. Jeg vet at Lars har det vanskelig hjemme, og ikke har noen venner i klassen. Det er en dårlig dag. 

En dag kommer Muhammed smilende og hoppende inn i klasserommet. "Jeg fikk til leksa!" Bare det at han klarer å si hele den sammenhengende setningen, uten feil, er en seier. For Muhammed har bare bodd i Norge i noen måneder. Med et glis som rekker rundt hodet, forklarer han stotrende hvordan han ikke trengte hjelp i det hele tatt. Det er enda en god dag. 

"Har du baby i magen?" spør Fia, og klapper meg på magen. "Nei", svarer jeg. Småflau. "Har ikke du printet ut ukeplanene??" Stressa. "Jeg falt ned fra klatrestativet" Omsorgfull "Jeg klarer det selv!" Lettet. "Jeg tror jeg skjønner det nå" Jubler inni meg. 

Hver dag er forskjellig. Hver dag har utfordringer. Hver dag har seire.

Liker jeg jobben min? Ja, jeg elsker den! 


Navnene i innlegget er oppdiktet, men historiene er reelle, med små endringer.
 

Endelig helg!

video:mvi3701


Nå er jeg kjempeklar for helg! Denne helga er jeg så heldig å ikke ha så veldig mange planer. Fredagkvelden og mesteparten av søndagen er fremdeles ledige. Lørdag skal jeg både på teamsamling (sammen med de andre som skal reise på team til Albania i sommer) og på ungdomsmøte på Betania. I mellomtiden ville jeg bare dele denne søte filmen av Chessie som er kjempefornøyd med at våren er her!

Her var jeg på søndag

Med mannen i Tyskland, var jeg alene i barnedåp. I den grad man kan være alene sammen med en hel haug med folk, da. Vår lille, bitte nevø William skulle døpes. Er han ikke søt, vel? :)

 Mor og barn...

 

Ekstra gøy at jeg var med på å sy dåpskjolen (kun underskjørtet, da, men).

Vi tenner et lys for William, for at han kan lyse vei for andre i mørket!

 Søskenbarnet Liam var også tilstede. Det er like før han begynner å gå nå, så han krabber i rekordfart til alt som ser spennende ut ^^

 Vilde (søster til dåpsbarnet), Liam, og Adrian (søskenbarn). Det er så rart. Lille Vilde, som kun var 4 år da jeg ble sammen med Thomas. Nå er hun nesten tenåring! 


Liam og bestefar

Kjernefamilien :) (noen mer fornøyde enn andre)

Dåpsbarnet, foreldre, tanter og onkler. Den gale tanta er nummer to i fra venstre. 

En koselig dag! :)

Today's gonna be a good day!


Det har vært noen nydelige dager, sånn værmessig. Jeg kjenner meg enda litt trøtt og slapp etter å ha vært syk, men klarer nå å karre meg ut til å gjøre litt ting også. I går var jeg på sykkeltur med lillebror i strålende solskinn. Jeg hadde også litt jentetid sammen med Andrea, siden Thomas gikk på ishockey-kamp med en kamerat. Kjekt!

I dag er det den dagen vi kan begynne å si at det snart er helg! I dag er det ikke frost ute. I dag skal jeg ha en rolig dag på jobb, med mye planleggingstid. I dag skal jeg treffe venner. I dag skal jeg være med mannen min. I dag skal jeg drikke kakao, og lage noe skikkelig godt til middag. I dag er en god dag. 


 

Nineteen Minutes

"In nineteen minutes you can stop the world, or you can just jump off it. In nineteen minutes, you can get revenge.

 

Boktittel: Nineteen Minutes

 

Forfatter: Jodi Picoult

 

Innhold: Peter har skutt over 20 personer på skolen sin, Sterling High. Alle som kjenner ham er i sjokk, og prøver å pusle sammen bitene for å gi mening til livet igjen. 

 

Min mening: Boka fenget meg helt i fra første side, men etterhvert ble den litt mer treig. Jeg savnet den store overraskelsen som pleier å komme mot slutten av Picoults bøker. Det var en twist, men jeg begynte å mistenke den allerede i midten av boka. Men det kan jo også ha noe å gjøre med at jeg har lest ganske mange av Picoults bøker etterhvert. Tema og problemstilling var imidlertid veldig interessant og bra! 

 

Terningkast: 4. Spennende, men slutten skuffet litt. 

Anbefaler å heller lese andre av Picoults bøker, for eksempel My sisters keeper, Picture perfect og Vanishing acts. Men boka er verdt å lese for innblikket den gir i et "monster," som egentlig kun er et skadet barn. 

BildeKilde

Målet mitt er å lese femti bøker i år, altså ca 1 hver uke. Dette var bok nr. 14.

Hjemmesnekra palle-urner

Thomas er en kreativ kar, og ikke så verst handy heller. Så når han har tilgang på nesten ubegrenset med paller og pallekasser, blir det til litt av hvert. Her skal jeg vise dere noen urner han har laget av pallekasser som han først har revet i fra hverandre. Gratis materiale! I fjor kjøpte vi materiale til en stor verandakasse, og det kostet 1000kr! (du ser den helt til venstre i bildet)
I dag kommer Thomas hjem i fra Tyskland, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å få ham hjem igjen.. :)
 

DIY truse

Denne blonde-hipstertrusa er kjempeenkel å lage. Da jeg så filmen (HER) måtte jeg bare prøve det! Så jeg bestilte en blonde på ebay (søk på lace 6", men pass på at den er elastisk, ellers blir det ikke så behagelig) og laget den på en liten halvtime. Stoffet kostet meg kun 15 kr! De selger også lignende blonder på stoff og stil. Til den prisen får du 3-5 truser for 65 kr! Synes den ble ganske søt, stoffet er kjempe-behagelig, og etter første gangs bruk gir jeg den en 4 av 6 på karakterskalaen :) 

Jeg likte prosjektet fordi det var så enkelt! Man trenger ikke en gang symaskin, hvis man ikke har. 

Vil du prøve å lage en lignende?

Jeg koser meg!

Skrev et lite syte-innlegg i går om hvor trist det var at mannen er borte. Men nå må jeg bare si at dagen ble veldig bra allikevel! Arbeidsdagen var bra, og på kveldstid fikk jeg besøk av Andrea.

Vi spiste latterlig mye, og spilte Rayman på playstation til langt på natt, slik vi pleide å gjøre da vi var ti. (ikke nymotens Rayman, men Rayman 1 til playstation 1) Vi skrek av frustrasjon når vi ikke fikk det til, og jublet når vi kom i mål, og lo av oss selv hele tiden underveis. 

BildeKilde

Også var jeg jo så heldig å slippe å sove alene, da. Og ikke nok med det! Jeg våknet til sol, og det gjør meg så glad at det ikke gjør noe særlig at jeg våknet uten stemme. (dumme forkjølelse vil ikke gi helt slipp)

Nå har Andrea gått på jobb, og jeg planlegger dagen. Jeg vil gå en lang tur i det fine været, og bare nyte livet. Og så skal jeg være hundre prosent klar i kveld, når jeg skal tale på ungdomsmøtet. (Haha, får håpe stemmen holder.)

 

Hva gjør du i dag? :)

Mannen har forlatt meg

Noen av dere ville kanskje si at det var da litt dramatiske ord å bruke om en Tysklandstur som kun varer ei langhelg. Men for meg føles det faktisk ganske stort og tomt og rart. For etter at vi giftet oss, og strengt talt før det også, har jeg og Thomas vært ekstremt lite fra hverandre. Det eneste jeg kan komme på er ei langhelg i Oslo. Og når en av oss er borte, pleier det alltid å være meg. 

Ikke det at jeg ikke unner ham å reise. Ikke i det hele tatt! Men jeg blir bare overrasket over hvor stor forskjell det er på å reise, og å være "latt tilbake." Ikke like moro i det hele tatt! Men jeg trøster meg med at det er så mye nydelig som spirer og vokser i hagen. Og det er snart helg. Og jeg får Andrea på overnatting. Og jeg har sydd noe i dag! Og det er Jesusgruppe i kveld. Og Thomas kommer jo faktisk tilbake på mandag morgen :)


 

I dag har jeg plantet poteter. Sikkert litt tidlig, men jeg prøver, og satser på mildvær. Har enda god plass i min egenspadde DIY åker! Hihi:) Noen som har erfaringer med å plante poteter? Når bør de plantes og høstes? Hvor lenge bør de spire i vinduskarmen først? osv...


 

En flytur til evigheten

"Jeg var sikker på at jeg hadde oppdaget nøkkelen til å finne Guds vilje - nemlig å kjenne løftene i Guds ord. Lite visste jeg at de viktigste leksjonene om Gud og hans vilje lå å ventet i min nærmeste fremtid."

"En flytur til evigheten - en flykapteins sanne historie" av Dale Black

Boktittel: En flytur til evigheten

 

Forfatter: Dale Black

 

Innhold: Black forteller sin historie om hvordan han var den eneste overlevende i en alvorlig flyulykke. Han forteller om den overnaturlige opplevelsen han hadde da han lå i koma, og han forteller om den mirakuløse helbredelsen etter ulykken. En helbredelse som til og med overbeviste Dales's kyniske lege om at Gud var virkelig. En helbredelse som ikke kom hverken når, eller slik som Dale egentlig ønsket. Den kom på et Gudsgitt tipdspunkt.

 

Min mening: Jeg er egentlig veldig septisk til "himmelglimt-fortellinger." Kanskje rart, i og med at jeg er så sterkt troende på enkelte områder. Men jeg er i hvert fall litt kritisk til sånt. Men uansett om Dale Blacks himmelreise var virkelig, eller ikke, så er det ingen tvil om at det forandret livet hans. Og det er ingen tvil om at mirakler skjedde med helsa hans. Dette er en inspirerende historie om Guds plan for livet vårt, om Guds overnatulige kraft, og om vårt gjensvar. 

 

Terningkast: 5. Ekte, oppbyggende og lettlest :)

BildeKilde

Målet mitt er å lese femti bøker i år, altså ca 1 hver uke. Dette var bok nr. 13, og uke 14 er akkurat i gang. 

Livet i vinduskarmene

Nå spirer og gror det i nesten alle vinduskarmene våre! Først ut er sanseplanten, som har begynt å blomstre. Denne planten er ganske artig, fordi den krøller seg sammen når man tar på den (se film på instagram @ingrid0123) Denne sådde jeg i fjord, og nå er det andre gangen den blomstrer. 


Jeg har også en chiliplante som er et år gammel. Denne har jeg høstet mye chili av, den siste høstet jeg for et par uker siden. Og nå er den igjen full av blomster og kart :)Også har vi avocado-trærne. De vokser og vokser. Det eldste treet døde, men jeg har fremdeles tre ganske store planter i vinduskarmene mine. De blir noen flotte planter, og ekstra gøy når man ha dyrket dem frem helt fra scratch :)Jeg har også sådd en del frø til uteplanter. Akeleier, Petunia, og ulike stauder. Gleder meg til å plante dem ut når frosten begynner å roe seg ned... Det er noe ekstra moro med å så frøene selv. Man får liksom et nærere forhold til plantene. Dessuten sparer man penger i forhold til å kjøpe ferdige blomster. 

Her er basilikumen som spirer så godt på kjøkkenet. Den gamle døde nylig, så da måtte jeg så en ny en. Alltid kjekt å ha noen krydderurter tilgjengelig. Jeg anbefaler å kjøpe på et hagesenter, eller å så selv, for de du kjøper på matbutikken er helt håpløse - de dør med en gang hos meg i hvert fall :) Selv har jeg timian, oregano, peppermynte, gressløk og persille i tillegg til basilikum. Godt, sunt, billig, og moro! 

 

Luredagen, reiseplanlegging og hus.

I går var det første april, og jeg klarte såvidt å lure en elev eller to :) Men elevene lurte meg også. Har aldri hatt så mange som "ikke gjorde leksene" sine. hehe :) 

Men nå er vi ferdige med dagen da ingen kan stoles på, og jeg og Thomas (rusa på skattepenger) bestilte oss en ferie! Så i høstferien i oktober skal vi to reise til London. Jeg gleder meg allerede en hel haug! For hotell og fly i fire netter, betalte vi litt over 3000 kr, så det var virkelig ikke verst! 

Men før vi kommer så langt, har vi mer i vente. Thomas reiser til Tyskland med konfirmantene sine om noen få dager. Og jeg reiser til Albania sammen med 40 ungdommer i Juli. WOW! Vi har virkelig mye å se frem til :) 

I mellomtiden har vi det fint med huset vårt også. På utsiden får vi nok ikke gjort noe med den skrellende malingen i år heller. Men hagen er vi i full gang med! Thomas fjerner røtter og graps, mens jeg graver potetåker og sår frø. Dessuten er Thomas i full gang med å snekre urner og kasser til plantene med gratis palle-materialer :)

Better days ahead!

Bildet er tatt av Ida Eia :)

Endelig er det snart helg igjen, og det skal bli godt. For nå har jeg ikke hatt mye avslappningstid i det siste. Min egen feil - for det er så mye jeg har lyst til å gjøre, at jeg prioriterer bort avslapping. Men i helgen, Da skal jeg slappe av! I hver fall minst en halvtime. Satser jeg på :)

 

I dag må jeg nok velge mellom å gå tur i finværet, eller være hjemme og lese/vaske opp. Kjenner jeg meg selv rett, blir det fort en tur. Jaja, vi har enda lørdag og søndag :) 

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. Er 25 år. Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Instagram: Ingrid0123

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

hits