mars 2011

Sheepish (foto)

Bildene er fra en tidlig morgentur jeg og Yvonne hadde på søndag til blåfjell:)

Stakkars denne sauen har visst blitt halvbarbert! 


Og så de første lammene i år <3

Her bygges det kulisser til en film som skal spilles inn. Genial ide å buge en murvegg til å bygge en by på;)  Filmen er forresten skumringslandet, og den lages av en som kommer herfra. Han har før laget filmen "Mengaloth" :)


 

Elsker å rulle

Hunden min Chessie har i det siste blitt spuperglad i å rulle seg! Hun synes det er så gøy at det er helt herlig bare å se på:)   Legger ved noen bilder for å illustrere hvordan det ser ut når hun ruller seg i snøen, selv om de fleste underlag duger:)


Nesten Breakdance!


 

Så må snøen ristes av:)


 

Er hun ikke herlig?

Pollenbærere

VÅREN

Det er dødt. 

Jeg sitter og venter på at bare noe skal reise seg mot himmelen 

Vise at "det er enda liv!"

Jeg venter og venter.

Venter og lengter

men det synes håpløst. 

Alt er dødt og flatt 

Plutselig!

Så spretter noe opp

En grønn spire fra det flate og døde

håpet er igjen tilbake

 

 Nå er endelig våren her! 

Gode venner skaper gode minner:)

Noen turbilder fra forrige torsdag; Enjoy.

Ida og Yvonne og Bolle:)

Tuva og Monica har en egen liten fotoshoot:)

 

Selvsagt er det medbrakt Kakao og krem:D


Gruppebilde:

Ida sliter med å komme over elva igjen, heldigvis gikk det til slutt:)

Stem på meg

Har kommet videre i en fotokonkurranse på bloggen til Nina merethe:) Så, flott om du vil stemme på meg (men velg det beste bildet, ikke bare stem på meg fordi du kjenner meg)Nå for tida er det masse som skjer! Er så mye at blogging blir nedprioritert. Litt av grunnen er også at jeg bruker den lille fritida jeg har til å lese; har nemlig begynt å lese twilight-sagaen om igjen på engelsk! Spennende også denne gangen:)

Ellers går tida mi til blandt annet russegreier, ungdomsarbeidet i Pinsemenigheten og skole, venner og kjæreste. Hver av punktene inneholder ganske mange ting, så tida strekker virkelig ikke til som jeg skulle ha ønsket... Men livet er topp, dere!

Ønsker dere en like fin dag som det er her!

Jeg glemmer jeg ser vrangen.

Mitt liv er som en billedvev der Gud alene vever.

Han velger fargen selv, som mønstret best fremhever,

men når han vever sorgens tråder stanser pilgrimssangen.

Han ser det hele overnfra. Jeg glemmer jeg ser vrangen.

En dag er veven ferdig blitt og skyttelsen er stille.

Da skal han rulle teppet ut og si meg hva han ville.

Da skal jeg se at mørke tråder også trengs i blant,

så gull og sølv og alle farger berdre bakgrunn fant.

 


Kilde

Falt for dette diktet med en gang... Mye sant i det:) Vet dessværre ikke hvem som har skrevet det...

 

Tegneserien min

Har gjort ferdig en oppgave om å lage en tegneserieside! Min handler om en gutt som skulle ønske han kunne bli en Giraff...Hva synes du?

:)

Frieri

Russen har en tadisjon på å ha et russebryllup hvert år. I den anledning var det i år Rune som skulle velge seg ei jente. I skolens aula fikk vi alle se hans rørende frieri:)

I selve bryllupet skal alle ha en rolle, og kle seg ut. Men det er enda hemmelig hvem jeg skal være:)

Eyelet Outlet

Jeg bestilte nylig noen greier i fra Eyelet Outlet til bl.a. Russebuksa mi. Ble veldig fornøyd, så tenkte jeg kunne skrive litt om hva de selger.

Det jeg likte med siden var de har Gode priser, Rask levering (som heller ikke koster masse) og et flott utvalg!

De selger en god blanding av hovedsaklig Brad og Eyelets. Skal forklare hva det er med en gang:)


 

BRADS

>Kilde<

Brads, eller splittbinders er flotte å bruke til kort eller scrapbooking. De brukes for eksempel til å feste blomster eller bare til dekor. På bildet under ser du hvordan de er brukt bare som dekor, for å gjøre noe mer spennende, i tillegg til at den øverste diamant-braden blir brukt til å holde den rosa sirkelen på plass.


 

EYELETS

<kilde>

Eyelets er noe av det samme som brads, men har en annen måte å festes på, og de kan ikke snurres rundt etterpå. Dessuten er det ofte hull i midten, slik at det blir et hull i hele arket(se de rosa på bildet under).

De må vanligvis festes med en spesiell eyelet-pen som først lager hull i arket, og deretter slår eyeleten på plass, men denne siden har funnet opp en ny type eyelets, kalt quicklets, som er mye lettere; de kan du feste med en vanlig penn! Genialt:)>Kilde<


Her er noen av de tingene de selger:

                       

De bildene som ikke har en kilde har jeg tatt i fra Eyelet Outlet sin hjemmeside. De har også en stor idebank hvor det ligger mange forslag til hvordan du kan bruke tingene de selger. 

Jeg er kjempefornøyd, og kommer til å kjøpe mer derfra snart igjen:)

Kommer du til å bestille noe her?

Ansiktsmasker i klasserommet

Hun ligger helt stille på pulten, beveger ikke en muskel. Ansiktet er dekket av hvit, hard masse. Ut fra høytalerne strømmer rolig, forførende musikk. Rundt i klasserommet er det flere som ligger slik; urørlige og maskerte på pultene sine.

 

Omtrent slik var det i Scenografi-og-kostyme timen vår da vi støpte gipsmasker til de demonske maskene vi nå har begynt å designe. Var merkelig å ligge slik, med den rolige musikken. Det var også merkelig å se de andre ligge slik. som om vi drev med et hemmelig rituale. Tror jeg bare legger ut de ekstraordinøre bildene:

Har du noen gang laget en sånn gipsmaske?

Photoshoot: Masker

Legger ut noen bilder jeg og Thomas tok for en stund siden i studio. Prøvde ut noen av de nyinnkjøpte maskene fra DX.


Fotograf: Thomas Egeland Støle

Chessie!

Blogglysten kan ikke alltid være på sitt beste (blame God, who wont give me 48 hours a day!)

Nå er jeg opptatt med å tegne en Awesome tegneserie!  

Image and video hosting by TinyPic

Seeya;)

 

Spenn Hesten foran bilen!

Vi skulle på konsert i Sarons dal. Jeg, Mamma, lillebror Anders, og søskenbarnet vårt; Roger. Mamma sa vi hadde lite bensin på bilen, og at vi skulle ta hesten i stedet. Så hesten ble spent foran bilen og gjort klar. Da jeg var klar, men alle ventet på mamma, klarte Roger å springe rundt å skremme hesten på alle mulige måter. Jeg ble sintere og sintere, samtidig som jeg prøvde å trøste den redde hesten. Det endte med at hun ble så redd at hun slet seg løs, hoppet rett over meg og løp av sted! Da var jeg så sint at jeg våknet...

Morsomt at man ikke tenker over visse umuligheter når man drømmer. Det var ikke noe rart å spenne hesten foran Bilen, og jeg ofret heller ikke en tanke på hvorfor vi plutselig hadde en hest i planteskolen... Dessuten har vi bare tre seter i bilen:P

Uansett fikk drømmen meg til (når irritasjonen hadde lagt seg) å tenke på hester igjen. Det er så utrolig lenge siden jeg har ridd nå, og savner det masse! Håper virkelig det blir vær og tid i påsken, når jeg skal til pappa på østlandet igjen:)

 

Her er Jerva som ruller seg:


Og Etter hun rullet seg...

Jeg og bestefar i vogna etter Åsa (Sånn skulle vi liksom gjøre med bil i stedet for vogn)

Og selvsagt et sommerbilde av meg og Dokka! Herlig!


Noen andre som har hatt noen snodige drømmer?

Jesus er livets vann

-Vi er jordens salt.

Vi må bare passe på å salte jorden skikkelig godt, så alle blir fryktelig tørste! :D


>BildeKilde<

Saltet kan svi litt, men det gjør at noe blir bevart.

Ikke rart at Jesus brukte saltet som en lignelse om etterfølgerne sine.

 

Sitatet på toppen der fikk jeg foresten fra Magnus Persson. Han må være en av de flinkeste talerne jeg har hørt i det siste!

Highly Recommanded!

Finnes det et lys i enden av tunellen?

Har en skikkelig travel uke foran meg...

Mye ansvar, og mye tenking.

Gleder meg til sommerferien, jeg...

Kanskje jeg da får tid til å slappe av et øyeblikk?Søndagstur: Hjemme-Linepollen-Sandbekk

Bildene er fra sist helg (ja, jeg ligger litt etter som alltid, men bloggen er ikke førsteprioritet i mitt liv:) Da jeg, Thomas og Chessie kom oss ut i det nydelige været, opp mot knudsknuden, en tur på ca to timer.

Chessie har fått en enormt søt vane med å rulle seg i alt hun synes er HERLIG. Forresten så er gress herlig, og snø er herlig, og mose er herlig, og blader er herlig...

Fikk også noen blinkskudd nå hun gravde i sandhaugene på Sandbekk!

Her ser du Chessie rulle og gni seg i det tørre gresset.......Grave og hoppe i sandhaugene...Vi koser oss alltid på tur:)


 

Verdens Ende?

Har du lest om den store katastrofen som har skjedd? Hørt om Tsunamien som startet på grunn av et jordskjelv i Japan, og som skal være en av de største noen sinne? Sjekk VG.no eller hvilken som helst stor avis for mer.

Kan dette være begynnelsen på at verden skal gå under? Hør hva bibelen sier om det:


>Kilde

 

Klikk på verset etter sitatene for å finne hvor det står i bibelen. Hvis du ikke gidder å lese alt, les i det minste det med fet skrift! (Alle uthevinger er mine) 


"Når dere hører KRIGER og det går rykter om krig, så la dere ikke skremme! Dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. "Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike. DET SKAL VÆRE JORDSKJELV MANGE STEDER, og det skal være HUNGERSNØD. Dette er begynnelsen på fødselsriene." Mark 13:7-8

"Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldri forgå." Luk 21:33

"Det skal vise seg TEGN i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene bli grepet av angst og rådløshet i LARMEN FRA HAV OG BRENNINGER. Mennesker skal forgå av redsel og gru for det som kommer over jorden. For himmelens krefter skal rokkes." Luk 21:25-26.


"Når de sier: 'Fred og ingen fare', da kommer plutselig undergangen over dem, brått som riene over en kvinne som skal føde. Og de kan ikke slippe unna."
- 1. Tess 5:3Rier før en fødsel blir mer og mer vonde, og mer regelmessige etterhvert. Dette forklarer at slik skal det være med verden før den går under; Oftere, og større naturkatastrofer! Men vi må heller ikke glemme at etter en fødsel, så glemmer kvinnen alt det vonde med en gang, fordi hun er så glad i barnet; det vil altså komme noe godt ut av dette!!

Her er det Jesus sa om emnet: 


"Da han satt på Oljeberget, og disiplene var alene med ham, kom de og spurte: «Si oss: Når skal dette skje, og hva er tegnet på ditt komme og verdens ende?»
Jesus tok til orde og sa: «Pass på at ikke noen fører dere vill!  For mange skal komme i mitt navn og si: 'Jeg er Messias!' Og de skal villede mange. Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød og jordskjelv mange steder. Men alt dette er bare begynnelsen på fødselsriene.
Da skal de utlevere dere til forfølgelse og slå dere i hjel; ja, dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. Da skal mange falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre. Mange falske profeter skal stå fram og føre mange vill. Og fordi LOVLØSHETEN TAR OVERHÅND, skal kjærligheten bli kald hos de fleste. Men den som holder ut til enden, skal bli frelst. Og dette evangeliet om riket skal forkynnes i hele verden til vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme." matt.24:3-14

"Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige  tider. For da skal menneskene være selvopptatte og pengegriske, brautende, hovmodige og spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige og uten respekt for det hellige, ukjærlige og uforsonlige, baktalende, ubeherskede, rå og ondsinnede, svikefulle, oppfarende og innbilske. De elsker nytelser  høyere enn de elsker Gud. I det ytre har de gudsfrykt, men de fornekter dens kraft. Vend deg bort fra slike folk!" - 2. Tim 3:1-5

FOR NÅ SER VI SOM I ET SPEIL, I EN GÅTE, MEN DA SKAL VI SE ANSIKT TIL ANSIKT. NÅ KJENNER JEG STYKKEVIS, MEN DA SKAL JEG KJENNE FULLT UT, LIKESOM JEG SELV ER FULLT UT KJENT. 1.kor.13:12


Dette er litt skummelt, og litt rart, men samtidig er det SÅ viktig å vite noe om! Jeg har alt dette litt nært innpå meg nå, etter å ha studert flere bøker om endetiden til særemnet. (Latt tilbake, Endens tid...)

Det er helt utrolig hvor mange profetier fra bibelen som går i oppfyllelse nå! Mange fler enn de jeg har skrevet om her... Hvis du er interessert, les Johannes Åpenbaring, den siste boka i bibelen. Den er veldig vanskelig å forstå, men kan fortelle mye om tiden før verdens ende.

Bare ikke glem; GUD ER GOD! Han gjør dette for å vekke vår oppmerksomhet, og for at vi skal snu oss mot ham. GUD ELSKER DEG!

 

 


Jeg er absolutt ingen ekspert på dette emnet, og kan ha sagt masse feil, men jeg tror det er viktig å peke på hva bibelen sier, så kan dere tolke det som dere vil, ta heller mine tillegg med mer tvil;)

Jeg fikk insprasjon og stoff til dette innlegget fra >Shammen<

Lær å strikke enkle tøfler

 

Har lært meg en kjempeenkel måte å strikke tøfler på! Det er bare rettstrikking, og blir veldig ok i  formen.  Her kan du lære hvordan:


 

 

1: Bruk sokkegarn (jeg brukte Robust, dobbelt for å få ekstra tykke og varme tøfler) Legg opp ca 40 masker for damestørrelse (hvis du har dobbelt garn holder det nok med 36) Strikk frem og tilbake ca 35-40 ganger. Mål tykkelsen på helen til den som skal få tøflene.

Til tøflene på det første bildet brukte jeg 28 masker med enkelt garn, for di var til ei lita jente:) Det er dessuten mamma som har heklet de rosa blomstene!

Størrelser: Bruk den jeg har skrevet som veiledende, så øker/minsker du med 4 masker om gangen, slik at det hele tiden er like mange masker på hver pinne(se neste punkt).

 

 

2: Ta over maskene på 4 pinner, like mange på hver. Strikk ca 30 rader videre (mål etter lengden på foten, la det være igjen 3-4cm til tærne, som er tredje punkt.

 

3: Felling:

*Strikk ferdig pinne 1 med unntak av de tre siste maskene. Strikk to sammen, og den siste på pinnen vanlig

*Pinne 2: Strikk 1 maske vanlig, 2 sammen, og resten av pinnen rett ut.

*Gjenta de to punktene ovenfor

 

På denne måten blir det 4 masker mindre for hver runde. Fortsett til det gjenstår 3 masker på hver pinne. Trekk enden av tråden gjennom alle maskene, og fest den godt.

 

4: Til sist må du sy sammen hælen, og feste alle trådene.

 Fikk du det til?

Var dette til hjelp?

Pink Lovehearts

To know you is to want to know you more

Øvde inn en ny sang på øvelsen i går. "To Know You" av Casting Crowns. Den har en helt fantastisk tekst; Loveit!

>Her er sangen på Spotify<

Elsker sangene til Casting Crowns!

SWEET

(Regler: Klikk her)

Heart - Love - Light - Dark - Morning - Friend - Heaven - Sweet - Drive - City - Memory - Horse - Purple - Smile - Silence - Freedom - Blood - Rainbow - Gray - Red - Pink - Rain - Cat - No Time - Snow - Tears - Foreign - Sorrow - Happiness - Fruit - Flowers - Night - Expectations - Stars - Hold My Hand - Precious - Treasure - Eyes- Abandoned - Dream - Moonlight- Teamwork - Standing Still - Dying - Vampire - Illusion - Family - Creation - Childhood - Stripes - Fire - Sport - Keyboard - Keeping a Secret- Tower - Waiting - Clumsy - Underwear - Message - Queen - Rejection - King- Do Not Disturb - Evil - Horror - Traps - Cigarrette - Hero - Joy - No Color- Obsession - Ocean - Wind - Vulnerable - Mirror - Broken Pieces - Princess - Drink - Life - Words - Pen and Paper - No Way Out - Fairy Tale - Cold - Spiral - Magic- Food - Pain - Ice Cream - Forever - Reality - All That I Have - Give Up - Hope - Relationship - Fear - Holiday - Puzzle - Happy - PuppyEr med i fotokonkurranse!

Fotokonkurransen er hos Nina Merethe, og har tema "Rød!" Jeg deltar med to bilder:)

Er liiitt usikker på om dette teller som rød, men jeg synes det gjør det! (Photoshop definerte det også som rød, ikke magenta!)

 

Flowerpearl (foto)

Tok noen makrobilder i fritimen i dag, så de vil dere nok se mer av snart:)


Har bare redigert fargene på dem:)

Min Tegneserie

Vi fikk en kortoppgave i går om å lage en tegneserie til eventyret om "Skrinet med det rare i."Det skulle bare bestå av 4 ruter, og er en innledning til en større tegneserieoppgave vi snart skal begynne på;)
Anbefaler deg å lese skrinet med det rare i! Det ligger rett under her:


Det var engang en liten gutt som gikk på en vei. Da han hadde gått et stykke, fant han et skrin. "Det er visst noe riktig rart i det skrinet," sa han ved seg selv. Men hvordan han snudde og vendte på det, var han ikke god for å få det opp; "det er nok noe riktig rart det," tenkte han.

Men da han hadde gått et stykke til, fant han en liten nøkkel. Så ble han trett og satte seg ned, og så tenkte han det skulle være moro om nøkkelen passet til skrinet, for et lite nøkkelhull var det på det. Så tok han den lille nøkkelen opp av lommen sin; først blåste han i nøkkelpipen, og så blåste han i nøkkelhullet; så satte han nøkkelen i nøkkelhullet og vred rundt; "knepp!" sa det i låsen, og da han tok i lokket, var skrinet åpent.

Men kan du gjette hva det var som lå i skrinet? - - -

Det var en kalverumpe.

Og hadde kalverumpa vært lengre, hadde eventyret vært lengre også.

>Fant eventyret her<


 

Haha! Hva synes du!? (Om eventyret og tegneserien)

Kosetur I Skogen

Kaster bare ut noen bilder fra jeg og Ida var på tur i Eikedal her en dag:) Koselig!

Skal forresten fremføre særemne om 5 minutter...! ÆæææÆÆæææ

Solfylt topptur:)

Blir så glad av alle disse dagene med sol! Ser imidlertid ut som det er ferdig nå...

Jeg og Chessie tok en herlig tur her en dag! Da kjente jeg våren Skikkelig! Gikk opp i skogen som mamma eier, og ville prøve å komme oss opp på toppen av fjellet. Har aldri vert der før grunnet diverse stup, men nå fulgte vi kanten av stupet til vi fant en vei rundt, gjennom en mosegrøn og mystisk skog..

Og den følelsen på toppen, det var bare helt skjønt! Det var godt og varmt, sola skinte i ansiktet. God utsikt, og koselig å dele salte pinner med hunden min:) 

Lovely!

Tilbake

Tilbake til gråtoner og slaps

Tilbake til regn og ruskevær

Tilbake til skolen

Tilbake til særemne og lekser og plikter

til hverdagenDa var ferien ferdig.

 

En Løøvlig tur!

Følgene kommer noen bilder fra en tur i Eikedal med min gode tur-venninne Yvonne. Både Yvonne og Chessie så ut til å nyte alle bladene på bakken! Blir mye turbilder for tida, men det er en stor del av det som skjer i livet mitt nå! Pluss at jeg feiret 19-årsdagen min sist helg.. Har få bilder fra feiringen, så nevner det bare nå i forbifarten, siden alle sikker lurte masse på det:)

Jeg gleder meg til våren får enda mere tak!Morgentur i fjellene!

Våknet til sol på onsdag, og da måtte jeg bare ut! Så halv 8 om morgenen siktet jeg meg ut dette fjellet:

 

Og fant en vei til toppen!


Chessie er så glad for at det begynner å bli vår, og ruller og koser seg hele tiden:)

Utsikten over haua fra toppen:)

Chessie nesten på toppen


Noen andre som liker morgenturer og vår?

Recommanded!

Har du sett små LoveHearts?

Det er lenge siden jeg har sett noe så søtt! Disse må jeg bare bruke til noen kreative, søte bilder snart:D

Søndagstur til Blåfjellet!

Forrige søndag gikk jeg tur med John-Kenneth, Sølvi-Oline og Chessie til et fjell jeg aldri har vert på før! Blåfjellet! Det er ikke det samme som blåfjell, selv om det også er her på haua...

Her ser du fjellet (tatt en annen dag), det er det høyeste i midten!

Chessie var skikkelig utålmodig mens vi ventet på at JK og SO skulle komme! Vi stod og ventene OVER 10 MINUTTER!!!

Jeg elsker skog!

Hvem hadde trodd de hadde kommunestyrevalg på blåfjellet??

Utsikten et stykke på veien.

Det tok litt om og men før jeg og Chessie kom oss opp til toppen.. Chessie er ikke en kløpper i fjellklatring når det blir for bratt...


Sølvi-Oline:)

John-Kenneth og Chessie sjekker utsikten..

Har ikke jeg en fin hund, vel?

En trerot med en "portal til en annen verden"


Herlig at det er tur-vær igjen! Koste oss forresten også med lovehearts, karbonader, fenalår og kakao<3

Det gjelder å finne på Noe!

Det er moro å gjøre noe litt utenom det vanlige, men når du har badet ute i april, kjørt til Lindesnes og grillet midt på natta, tatt med deg krabbe (kalt lars) på en fjelltur eller andre snodige ting, blir man før eller siden stort sett tom for ideer. Noe må man vel finne på i det minste. Men hvis du trenger et tips kan du jo gjøre som vi gjorde forrige lørdag klokka ett.

*Ta turen til Moi. (Husk å ta bilder med et skilt)

* Kjør videre til Egersund (Gå innom shell select!)

*Kjør hjem (Nå gjelder det å ikke sovne. spesielt for sjåføren!)

Tips hvis bilen er full: På hver av stoppestedene bør dere bytte på hvem som sitter i midten bak.


Charlotte-Monica-Thea-Daniel-Meg


Gogjengen!

Tydeligvis trenger jeg flere ideer.. Bring em on!

 

Expect

Har snakket en del med folk i det siste om forventninger! Kanskje visste du ikke at hele din opplevelse av noe kan endres etter dine egne forventninger!?

Din innstilling har en betydning for hvordan dagen din blir. Hvordan livet ditt blir. Det er, langt på vei, opp til deg.


You gotta expect to experience!

Travel hverdag

Blir helt imponert over at det er såpass mange som leser bloggen min selv når jeg ikke blogger på lenge!

 

Har ferie denne uka, og en skulle jo tro at det gav meg masse tid til foto, redigering og blogging, men det gjør det ikke.

Jeg har jobbet med særemne, stått i blomsterbutikken, og tatt bil-lappen(!), og dermed hatt det ganske travelt... Hvis jeg blir ferdig i løpet av ferien med særemne kan det jo hende at det snart blir litt mer liv her igjen! Men man må jo prioritere...

Lev livet, Du har det bare nå! Do something out of the ordinary!Bildet er forresten tatt i butikken til mamma:) Hva synes du?

 

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. Er 25 år. Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Instagram: Ingrid0123

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

hits