februar 2015

Change of Heart

"'You're hired, Mr.Bourne,' I said, the beginning of the end."Forfatter: Jodi PicoultBoktittel: Change of Heart

 

Innhold: June Nealon har blitt frastjålet en lykkelig fremtid idet hennes datter Elisabeth, og mannen Kurt blir brutalt drept. Det eneste hun har igjen er Claire - og den ufødte datteren gir sin mor en grunn til å leve. Men da Claire vokser opp med en alvorlig hjertesykdom, står utfordringene i kø for June. Vil hun la en morder hjelpe henne etter å ha tatt i fra henne alt? Boka har et religiøst bakteppe(, men er ikke en kristen bok), og tar opp tema som dødsstraff, tilgivelse og religion.

 

Min mening: Som alle Picoults bøker, får denne deg til å tenke på alvorlige problemstillinger. Den får deg til å se gråsonene som finnes i alle dilemmaer. Den får deg til å spørre deg selv om dødsstraff er riktig, og om Gud finnes. 

 

Terningkast: 5. Spennende, og tankevekkende. Jeg anbefaler den til deg som liker en roman med uventede vendinger.

 BildeKilde

Herlig å  lese noe som går av seg selv igjen :) Nå har jeg enda en bok fra Picoult i vente. Gleder meg! I mens kan jo du ta en titt på mine anbefalinger av: Lone Wolf, Picture Perfect, Et siste ønske, og My sisters Keeper.

#bok #bokanmeldelse #bokanbefaling #bøker #anbefalt #anbefaling

 

 

Man trenger å være litt syk iblandt...

Jeg slapp ikke unna, og er litt forkjølet nå. Har vært hjemme i fra skolen et par dager for å prøve å bli frisk fort - kan virkelig ikke være syk neste uke! Så rent utenom at jeg holder på å gå på veggene av kjedsommelighet, så har jeg brukt en del av tiden på å bake. Jeg skal nemlig feire bursdagen min i kveld! Med Rips-is, Kobrakake, Oreodessert, og Gulrotkake har jeg prøvd meg på hele to nye kaker (gulrot og kobra). Tror begge ble vellykket - så jeg gleder meg veldig! 

Før kvelden skal jeg ferdigstille kakene, rydde leiligheten, bake pizza, og lage middag til mannen kommer hjem. En nokså rolig dag, med andre ord. :)

 

#Mobilbilde Jeg tar altfor få skikkelige bilder om dagene... Vil ha nytt kamera :/

 

Hjemmelagede kort

Det er utrolig koselig å gi hjemmelagede kort til folk når det kommer noen anledninger. Det har blitt mindre og mindre med årene at jeg setter meg ned for å lage kort - men det er veldig kjekt de gangene jeg faktisk får tid! Da har man også et lite lager når en bursdag kommer uventet på...

Denne gangen ville jeg prøve noe jeg så på et kort som Bestemor hadde fått til jul. Lage et tredimensjonalt kort som kan stå. Og jammenmeg fikk jeg det sånn tålig til også... Det er kanskje ikke så godt i se, men det ytterste laget står en cm lenger ut enn resten når kortet står oppreist.

¨

 

Slik ser kortene ut når de ligger sammenslått. Og det er plass til å skrive både på innsiden, og på baksiden om man ønsker det. 


Enkelt, og personlig. Hva synes du?

Pleier du å lage kortene dine selv?

Bursdag og Oppdatering

Nå har jeg bakt min første gulrotkake, og laget noe rips-is som ligger klar i fryseren. Jeg har nemlig bursdag i dag! Feiringen  blir på fredag, men vi får nok litt familiebesøk i kveld.  

På skolen har vi startet med arkitektur, og vi har en gruppeoppgave om å designe hus. Min gruppe lager et åttekantet hus, faktisk. Neste uke skal jeg i praksis, så tempoet kommer til å være høyt fremover. 

Da er det kanskje litt upraktisk at jeg begynner å bli tett i hodet og vond i halsen? Usj. Det passer aldri godt med en forkjølelse...Men, Men. Nå bærer det på jobb. Og så er jeg nok klar for gjester i kveldinga igjen :)
Moby Dick

"For det finnes ingen dårskap hos dyr som ikke overgås uendelig av menneskets vanvidd."Forfatter: Herman MelvilleBoktittel: Moby dick, eller Hvalen

 

Innhold: Boka har mange, korte kapitler, og ca 300 sider. En del av kapitlene skildrer jakten på kaptein Akabs hevn mot den hvite hvalen Moby Dick, gjennom Ismael som jobber på skipet. En del av kapitlene er også bare generelle faktaopplysninger om hvaler og hvalfangst. Som for eksempel et kapittel om linen, og et kapittel om hvalens hale. 

 

Min mening: Jeg likte vel historien litt. Men den druknet i faktaopplysninger. Jeg vet at boka er gammel, men for meg ble den veldig overvurdert. Greit å ha lest en klassiker, men jeg kommer nok ikke til å lese den igjen. 

 

Terningkast: 2. Gledet meg til å bli ferdig gjennom mesteparten av boka. Jeg anbefaler den til deg som elsker hvaler, og/eller er veldig interessert i hvalfangst eller klassikere. 

 BildeKilde

Kjøpte boka billig på salg. Men nå blir det herlig å lese noe "lettere." Hvis du vil prøve en klassiker, start heller med The secret Garden. Men så er kanskje jeg litt vel glad i at litteratur skal "flyte" - ikke at man skal telle sider til den endelig er ferdig :P 

 

#bok #bokanmeldelse #bokanbefaling #bøker #anbefalt #anbefaling

 Har du lest Moby Dick? Synes du også at den ble litt i tyngste laget?

 

We got a badass over here!

For ei helg!! 

Denne helga har vi virkelig kost oss! Det startet med at vi fikk tak i gratisbiletter til swingkurs. Siden vi allikevel skulle til Stavanger, pakket vi med oss de gratis kinobillettene jeg vant på universitetet i fjor. Så den eneste utgiften ble hotell og mat. Swingkurset var på to bolker på 2 timer. På fredagskvelden var vi ganske slitne etter dansinga, og nøyt det å slappe av med Taken 3 på kino (den var forresten veldig bra).

 

Lørdag morgen kl 04.00 gikk brannalarmen på hotellet. Og vi ut, i full forvirring. Vi var derfor enda litt mer slitne når vi ankom dansekurset utpå dagen. Jeg kjente meg helt kaputt!  Men danse gjorde vi, og gøy var det! 
Vi tok  også turen innom Ikea, da vi allerede var på bytur. Fant oss noen fine luktelys og greier, som alltid! Men slitne som vi var, brukte vi mest tid på å prøvesitte disse fine utestolene :)

 

Lørdag kveld måtte vi hjem igjen (måtte takke nei til gratis danseaften på kvelden - hadde ikke orket uansett) fordi vi skulle på ungdomsmøte og lede i lovsang. Vi kom hjem akkurat litt for seint, dusjet i rekordfart, og var på øvelsen akkurat litt over tida. Resten av kvelden ble kjempebra, som ting alltid blir når du er omgitt av fantastiske folk som er vennene dine :)


Også er vi kommet til søndag. Søndag var vi litt slappe. Jeg og Thomas ble sittende og scrappe (mer om det senere), men tuslet allikevel en liten tur med Chessie, hunden, før vi var invitert på middag (eller inviterte oss selv?) hos Andrea og Kim. Og hvem kan vel ha dårlig samvittighet når de får servert noe sånt som dette?? #Godenaboer

 

Etterpå bar det i bursdagsselskap til tante og onkel i Egersund. De har bursdag med en dags mellomrom. Vi spiste kaker, og lekte gjemsel (vi søskenbarna). På bildet under har Malin og Mariell bygget seg hytte i sofaen :)


Lille Loppa (Bianca) stjal mesteparten av showet :)


Jeg sier det bare igjen: For ei herlig helg, og for en fin avslutning på vinterferien :)

SÅ mange gode planer i vente

Jeg har mange gode ting i vente nå fremover! Men jeg får fortelle mer om dem senere. Dette innlegget handler om helga, som plutselig fikk noen kjekke planer, helt uventet! For der planen egentlig var en vanlig fredagspizza-lørdagsmøte-søndagsbandøvelse-plan, ble den nå gjort om til en plan som innebærer gratis swingkurs, gratis kino, hotellopphold, og kjekke planer sammen med Thomas (mannen min) og Andrea og Kim (vennepar, som vi leier hos). I  tillegg kommer så klart de nevnte planene - med unntak av fredagspizzaen. Den må dessverre droppes denne uka. 

Andrea fikk altså tak i gratisbiletter til Swingkurs. Og jeg hadde allerede fire kinobiletter som jeg vant på UiS. Så nå skal halve helga tilbringes i Stavanger. KOS! Men først skal jeg en tur på jobb, da. (Noe som kommer godt med. For hotellopphold er dyre fornøyelser, og vi hadde nettopp et slikt et i London...) 


Hva er dine helgeplaner? :)

Et oppgjør med avhengigheter!

Nå er vi kommet vel ut i midten av vinterferien, og foreløpig vurdering er: Dette trengte jeg! Etter en stressende skolehverdag, en stressende Londontur, og en stressende eksamen var det fantastisk å ha en uke til å bare jobbe og slappe av. 

Jeg har forresten begynt et nytt og sunnere liv. Etter en stor skuffelse på vekta har jeg nå motivasjonen jeg trenger til planen jeg la for noen dager siden. Så jeg skal faste i fra godteri helt til påske. Det blir en svak etterligning av den katolske fasten som var/er i fra fastlavn til påske. Men jeg trenger virkelig å bli mindre avhengig. I tillegg er jeg allerede godt igang med trening nå. En til to ganger i uka går jeg på FitClub - en super trening for hele kroppen. Det føles kjempegodt (etterpå). Så jeg håper virkelig dette vil dra med seg resultater. 

 

Ellers har jeg hatt litt besøk av tantejenta, Vilde, nå i ferien. Vi har hatt husmøte hos oss, og kveldsmat hos et vennepar. Dagene er med andre ord ganske fulle av kjekke ting. Og det kan jeg like :)

Forresten. Når det gjelder avhengigheter, må jeg inrømme at det finnes et spill. Et teit mobilspill. Og det vil liksom ikke gi slipp. Jeg er ikke helt klar til å slutte å spille enda. Så hvis du trenger en irriterende tidstyv, prøv appen The Tribez.

 
Hva er dine avhengigheter, eller dårlige vaner? :)

Mikrohekling.. Din nye hobby?

Jeg satt å surfet på Pinterest en dag, da jeg kom over et bitte-ør-lite heklet reinsdyr. Og slik oppdaget jeg mikrohekling. Mikrohekling er akkurat som vanlig hekling, bare med sytråd, og veldig liten heklenål. Så klart måtte jeg gi det et forsøk!

 

 

Det var litt vanskelig å komme i gang med den bittelille nåla (0,5, tror jeg det var), og den syltynne tråden. Men jammenmeg gikk det lettere og lettere. Ugla jeg heklet har jeg heklet mange ganger før i normal størrelse. Men denne gangen ble den omtrent en centimeter bred. Oppskriften finner du HER. Jeg kommer nok ikke til å lage masse med denne teknikken, for det krevde en enorm konsentrasjon. Men det er gøy å ha prøvd litt forskjellig :)

Vil du prøve mikrohekling?

Ut på tur

Jeg har vært i vår-modus helt siden starten av Januar, og det er utrolig herlig når også naturen begynner å henge litt med. Selv om vi har hatt snøklokker lenge, har de andre vårtegnene latt vente på seg. Men på lørdag var været upåklagelig skjønt. Da var det på tide å komme seg ut på en heidundrande tur igjen!

 

Jeg elsker jo å gå tur, men det blir betydelig mindre på vinterhalvåret. Da er det kanskje ekstra herlig når vi får det til. Jeg nøyt dagen sammen med Bente og Caroline. Vi tusslet opp på knutsknuten, og deretter tok vi en god runde rundt kalveskaret og lindland før vi kom tilbake til bilen. Lovely!

Her er vi på toppen....Fastelavn og Valentinsdagen

 

 

Det er ikke til å legge skjul på at den siste uka ikke har vært den aller beste. Ikke noe traumatisk, altså. Men litt mye styr. For det første var det en eksamensuke. Og med dårlig søvn, og noen små stressende overraskelser, ble uka rett og slett stress. 

Men da var det utrolig herlig å ha en skikkelig søndag-søndag i går. En søndag med masse gøy, og ingen stress. Og det fikk jeg. Dagen begynte så idyllisk med amerikansk pannekake-frokost hos Bente. Herlig! Etterpå gikk vi sammen på søndagsmøte i menigheten. Klokka to var jeg og Thomas invitert til svigers på middag. Lammefrikkassè. Kjekt å treffe litt familie,  og spesielt Vilde, niesa mi som er på vinterferie her :) 

Jeg laget meg et utradisjonelt fastlavnsris.  Gleder meg til det spretter :)

Etter middag styrte vi oss hjemover, og ryddet og bakte. Eller. Thomas ryddet, og jeg bakte boller. Fastlavnsboller av beste sort - pyntet i symfoni med valentine-helga! Og vi nøyt å ha besøk av fine Øyvind og Sine på bollesøndag.

 

Valentinsdagen gikk sin gang uten noen store sprell i år. Det er viktigere å vise kjærlighet hele året, enn kun på en bestemt dag. Men så klart skal man bruke de unnskyldningene man har også. Så det ble frokost på senga allikevel:)Hvordan har denne spesielle helga vært for deg og dine? :)Siste dagen i London

Det var søndag, og vi hadde nesten hele dagen i London før flyet vårt gikk. Vi startet dagen tidlig, for å få mest mulig ut av den. Dette var dagen hvor vi skulle på sightseeing. Så vi startet klassisk og fint med London Bridge.Vi tuslet bortetter Themsen til vi kom til Tower Bridge...
 

Været var på topp. Vi valgte en ypperlig dag til å se litt av London! Men etter en stund begynte beina å verke, og vi begynte å lete etter en undergrunnstasjon.Neste post på programmet var Hillsong London. Et høydepunkt jeg hadde gledet meg lenge til. De hadde visjonssøndag, og det aller meste av møtet var filmet på forhånd ( i Australia!). Så det var kanskje litt skuffende. Men stemningen og mottakelsen var kjempegod, og vi fikk da høre litt av den herlige lovsangen som Hillsong er verdenskjent for! Jeg anbefaler absolutt å ta turen innom dersom du er en tur i London. Den ligger dessuten rett ved siden av Primark. To musts i en smekk ;)

Etter møtet hadde vi kun tid til å spise, og deretter komme oss tilbake til hotellet for å hente bagasjen. Godt at vi beregnet god tid, for vi klarte å ta feil buss opptil flere ganger... Men flyet rakk vi heldigvis med god margin :) 

Jeg er allerede reisesyk igjen :)

London - sightseeing, musikal og enorme pizzaer!

Vi startet dag nummer to i London med å shoppe litt, men det har jeg egentlig allerede skrevet om. Så reiste vi ned til byen - og han først litt på Trafalgar Square. Vi kjøpte oss Doughnuts og beundret alle de svevende figurene. 

 

Deretter gikk vi på musikalen Phantom of the Opera. Det hadde jeg gledet meg til lenge! Vi fikk dessværre ikke lov til å ta bilder, men musikalen overgikk all forventing. Det var virkelig verdt pengene :) Til og med guttene likte den!

 

Etter mye om og men og feil busser og feil undergrunner, kom vi oss til slutt til Wimbledon, hvor vi traff Benita, ei venninne fra videregående, og vennen hennes David. De tok oss med på en herlig restaurant hvor de blandt annet serverte heftige pizzaer og himmelske kyllingretter.

Etter denne lange og travle dagen var jeg helt gåen. Hodeverk og utslitt, og litt skuffet over at vi ikke fikk tid til å kjøpe stoff (tekstiler, altså) som planlagt. Vel, vel. Det å finne frem i storbyen er ikke bare enkelt heller :)

Ble skrekkelig dårlige bilder i dette innlegget. Men kamera mitt liker når rommene inneholder hakket mer lys :P

En tankevekker du ikke vil lese om

Det er noen ting vi ikke liker å tenke på. Ting som angår oss, men som vi skulle ønske at ikke angikk oss. Som at vi - 20% av verdens befolkning - forbruker 80% av verdens ressurser. Som at hvis alle i verden skulle hatt samme forbruk som oss nordmenn, måtte vi hatt tre jordkloder for at ressursene skulle strukket til. Som at vår luksus (at vi kan kjøpe billige klær) betyr at tusener av andre mennesker må leve i ytterste fattigdom. Dette har jeg blitt minnet ekstra på i det siste, og jeg skammer meg nesten litt over at jeg nylig la ut et shopping-innlegg om de billige klærne jeg hadde funnet meg. 

Så saken er denne: For at vi skal ha et liv i overflod med masse mat, masse klær, og masse dilldall, så må en haug med mennesker arbeide til umenneskelige timer for umenneskelig lave lønninger som nesten ikke strekker til til mat en gang. 

Det er urettferdig. 

Og hva kan vi gjøre med dette? Jo, vi kan begynne å tenke på hva vi gjør. Vi kan handle mindre klær som vi ikke vet hvor kommer i fra. Vi kan generelt handle mindre klær - arve mer, gjenbruke mer, lage mer selv, handle på Fretex.... Og vi kan støtte de kjedene som faktisk er fairtrade - hvor man kan stole på at arbeiderne får ok lønninger. Etter å ha lest en del om emnet nå på skolen (i forbindelse med redesign) har jeg i hvertfall tenkt til å bli flinkere til å ikke kaste ting. Gjenbruk er greia!

Hvis du vil trosse din egen egoisme, og se på noe som kanskje vil gi deg en tankevekker - ta en titt på serien Sweatshop som aftenposten har lagt ut. Den handler om norsk ungdom som reiser til Kambodsja for å se hvor klærne deres kommer i fra. Episode 1 finner du HER. Episodene er korte, og tankevekkende.

Bildet er i fra slummen i Brasil. Jeg vet at det ikke er samme sak, men det var så nær jeg kom. 

Jona

"Så betalte han hva det kostet og gikk om bord i skipet, for å reise med dem til Tarsis, bort fra Herrens ansikt. "Jona.1.3


Nå leser jeg systematisk igjennom bibelen for andre gang, og har tenkt til å skrive litt om hver bok ettersom jeg blir ferdig.

 

Tittel: Jona (32 av 66) 

 

Forfatter: Muligens Jona

 

Datering: ca 760 f.kr, eller etter 612 f.kr.

 

Innhold: Boka handler om Jona, som prøver å rømme fra Gud - og det oppdraget Gud har gitt ham. På dette viset havner han i en stor storm, og deretter i magen på en hval. Da Jona angrer, slipper han ut av hvalen, men må fremdeles ta noen runder med Gud før de er på helt samme side.

 

Min Mening: Jona er en veldig kjekk bok blant profetene, fordi den er så konkret. Og også fordi den er lett å kjenne seg igjen i - hvor vanskelig er det vel ikke å gjøre det som er Guds vilje noen ganger. Men da ender vi bare opp med å bli sittende fast på et uhyggelig sted, og må be Gud om hjelp til å komme ut av situasjonen. I tillegg er fortsettelsen bra.(kap4) Den lærer meg litt om å godta Guds tilgivelse av andre - det er ikke alltid like lett som å godta at Gud tilgir deg selv. 

 Så konklusjonen er vel at Jona er en ok bok hvis du vil lese litt i GT. For meg passet det ypperlig å lese nå, siden jeg for tiden også leser om Moby Dick. Skikkelig hval-tema, med andre ord ;)

 

#bibelen #bibel #kristen #tro #litteratur #bøker #bok #visdom


BildeKilde

 

Shopping i London

Det ble en del shopping i London, og mest av alt på Primark. Vi var faktisk innom ikke mindre enn tre forskjellige Primark'er i løpet av helga. Her er Oxford street, før den blir altfor travel. 
 

Kom hjem første dagen med ny kjole, mye nytt undertøy, nye sko, nytt treningstøy, og litt andre småting... Du ser kanskje på fargene at jeg er veldig klar for våren :)

 

Vi handlet også litt i Croydon, rett ved hotellet vårt. Skulle gjerne hatt enda mer tid der, men måtte videre på musikal. Mer om den senere :)
Alltid gøy med litt billig shopping! 

Fisheye på hotellrommet

I helga var jeg med Thomas og et vennepar i London. Thomas hadde tatt med seg et Fisheye objektiv, så vi lekte oss litt med det på hotellrommet. Dette er en linse med veldig vid vinkel, som gjør at du får med deg mye i ett bilde, men at ytterkantene blir forvridd.

Her er altså vårt flotte (men allerede rotete) hotellrom for tre netter. Senga var hard, men ellers var vi meget fornøyde med standarden. 

Men gøyest var det jo å ta bilder av hverandre :)

Fine ekteparet :)

Trøtt

I natt kom vi hjem fra London.

I dag starter jeg på eksamen.

Må. Lese. 

Over og ut.


Mobilbilde fra Victoria, LondonSosiale medier-dilemmaet

Jeg er til stede på ganske mange sosiale medier. Bloggen og facebook er dem jeg har brukt mest, og lengst. Men apper som Snapchat og Instagram brukes også tidvis. Mitt dilemma er egentlig at det er litt vanskelig å vite hva man skal dele hvor. For det er jo litt kjedelig hvis vennene mine ser de samme tingene på instagram, snapchat, bloggen OG facebook. Er det andre som har det samme problemet? Jeg vil liksom være tilstede overalt, men jeg klarer ikke å være like mye tilstede overalt. For meg er det bloggen som får den mest solide delen av bilder og tekst fra livet mitt. På facebook legger jeg også ut en del bilder(noen mer personlige, som jeg ikke vil ha på bloggen), slik at vennene mine også får se dem (grei måte å dele bilder på). Instagram og Snapchat er for meg mer en ekstra-ting som jeg gjør når jeg har tid til overs. Men kjekt er det jo :)

Jeg kan bare tenke meg at det blir enda mer forvirrende for dere som er til stede på enda flere sosiale arenaer. Det er i hvertfall ikke mangel på steder å dele livet sitt med kjente og ukjente!

Utsikten fra der vi bor en vakker morgen :)


Hvordan bruker du ulike apper og bildedelingsverktøy?

 

Er du lykkelig?

Jeg begynte å tenke litt i dag da jeg leste teksten i headeren min. "En blogg om livet som gift, kristen og lykkelig." Og så tenkte jeg på dette med lykke. Jeg spurte meg selv hvorfor jeg er lykkelig, og svaret er at jeg har enormt mye å være takknemlig for. Men enda mer tror jeg at lykke er en innstilling. For det er mange som har mye, men er ulykkelige. Og mange som har få goder, er veldig glade mennesker. Vi har alle noe å være takknemlige for. Den store forskjellen ligger i om vi fokuserer på de gode tingene, eller de vonde.

Når jeg skriver at jeg er lykkelig, betyr ikke det at jeg er glad hele tiden. Jeg har dårlige dager, hvor jeg gråter og føler meg alene. Hvor jeg savner eller sørger. Hvor jeg lengter etter noe bedre. Men jeg lar ikke disse dagene få mer oppmerksomhet enn de trenger. Jeg fokuserer på det gode i livet! På alle små lyspunkter i hverdagen. Nå lurer jeg på hvordan det er med deg. Er du lykkelig? :)Her er noe av det jeg har å være glad for:

*Jeg har giftet meg med en fantastisk mann, og elsker å utforske det nye livet som gift.

* Vi bor i en herlig leilighet med god plass, i nærheten av gode venner.

* Jeg liker å skape ting, og nå som jeg har Kunst og Håndverk på skolen får jeg mange gode muligheter. Koser meg med maling, sying, design, strikking, hekling og mye mer. 

* I dag er det sol.

* Vi skal reise til London!

* Jeg har venner og familie som er glad i meg, og bryr seg om meg.

* Kakao, krem, sjokolade, sukker og is, samt stearinlys, myke tepper, og vårlige blomster.

Hva har du å være takknemlig for? :)
 

Heklet Babysko

Jeg fant oppskriften på disse søte skoene i en utgave av Molly Makes. Synes de var utrolig søte, og måtte bare prøve meg. Jeg fikk det sånn tålig godt til også, selv om de ikke er perfekte på noe vis. Men vent. Problemet er jo at jeg bare har heklet èn. Og en baby trenger nødvendigvis to. Men det som stoppet meg, er at formen ser veldig rar ut, og jeg ser for meg at dette ville blitt en av disse irriterende sokkene som bare faller av hele tiden. Så jeg vet ikke om jeg gidder å lage den siste sokken også. Tok mye tid, hvis de ikke vil bli brukt uansett...


Hva synes du jeg skal gjøre?

This is my energy...

Denne sangen surrer rundt i hodet mitt nå. Denne søndagen har jeg og mannen vært på tur i strålende sol og noen få minusgrader. Vi har bakt skoleboller, og vært på øvelse. Nå får vi hvert øyeblikk besøk av en del familie. Kos :) Hva bruker du søndagen til?


 
, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. Er 25 år. Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Instagram: Ingrid0123

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

hits