februar 2011

Vi har pusset opp!

Nå har vi pusset opp i butikken. Mamma eier som kjent blomsterbutikken Urdals Planteskole (Bli fan på facebook her)

Nå i år har hun satt inn all tid og alle krefter på å rydde, male, flise, snekre og så rydde tilbake. Mamma er handy! Resutatet ble også kjempeflott!

Tok bare bilder av litt av butikken, så du må nok bare komme å kikke!

(Dagens reklame)

Tidlige Vårtegn!

Jeg er alltid super-ivrig etter at våren og sommeren skal begynne, slik at de beste årstidene kan vare lengst mulig. Har allerede sett noen vårtegn!

Kjøttmeis. Er så herlig å høre fuglene synge! Spesielt nå når det er så skjelden kost.

Når mamma får inn Primula i blomsterbutikken er det alltid et tegn på vår! De herlige fargene er akkurat hva jeg trenger etter en lang og kald vinter!

Sånn ellers synes jeg de viktigste vårtegnene er snøklokker, gjøken og bjørka!

Hva får deg til å skjønne at våren endelig er tilbake?

Modell

På skolen har vi nå lenge holdt på med å designe et helt hus. Helt i fra begynnelsen med å se på en tomt, bestemme husform, rominndeling, møblering osv. Nå er jeg endelig ferdig. Va utrolig gøy når alt begynte å ta form til slutt! Vi har bygget en modell i målestokk 1:50:


Taket kan løftes av...


Ser kanskje ikke så imponerende ut, men det har vert en stor oppgave med alle tegningene vi har laget på forhånd; Grunnplanet, Snitt-tegning, 4 fasadetegninger, en aksonometrisk tegning, en perspektivtegning...

Deilig å være ferdig! Hva synes du om resultatet?

Er du en egoist?

For meg er det veldig viktig å ikke være egoistisk. Det er også noe jeg har tenkt en del på.

Finnes det noen som gjør noe uten at det er egoistisk? Uten noen som helst baktanke? Baktanker med å gjøre gode ting kan være popularitet, å få god samvittighet, bli likt, få tilbake noe senere... De aller fleste ting har en baktanke, og for meg er dette en skummel tanke.

Jeg har jo lyst til å være den personen som setter andre foran seg selv, men jeg vet ikke om jeg egentlig er det. Kanskje er jeg bare ute etter et godt rykte, og lønn i himmelen...

Hvis det nå er slik at alle mennesker er egoister, er det kanskje ikke så ille? Vi hjelper jo hverandre. Vi er avhengige av hverandre, og vi er egoister. Kanskje er det noe jeg kan leve med?


Hva mener du om dette?

#4 Kjærligheten skryter ikke

Kjærligheten skryter ikke.


 Den beste definisjonen på kjærlighet som jeg har hørt kan du finner >her<. Jeg tenkte jeg skulle ta for meg hver av ordene der som beskriver kjærligheten. Prøve å la det synke litt mer inn i meg - og kanskje til og med i dere lesere! Skader ikke å "Synke inn" litt kjærlighet i verden.

 

Når du elsker noen, så handler det ikke om meg.

Det handler om Deg.

Derfor skryter vi ikke.

Fremhever ikke oss selv.

Å skryte gjør ikke noe godt for noen, egentlig.

Hvem liker at andre skryter av seg selv?

Gjør deg heller fortjent til andres skryt, du!

 

Kjærligheten skryter ikke.

Bergen #4 - Byvandring

Pene Sunniva:)


Sko på veggen..

Vi gikk en rundtur i Bergen, og fikk se blant annet fløybanen,

Bryggen i Bergen...

De trange smugene fra middelalderen...

Janne-Ane-Charlotte

Hele klassen (så bra at det er selvutløser på kamera!)

Øyvind:D

Skjønne Kristina

Det var forresten de siste bildene jeg legger ut i fra studieturen til Bergen;-)

Ubevisst brukt av Gud

På lørdag var det jeg og resten av lovsangsteamet Devoted som ledet lovsangen på Ungdomsmøtet i menigheten. Den andre sangen vi sang heter Praise you in this storm. Du kan høre den her:

Casting Crowns - Praise you in This Storm.

 

Etterpå skulle Mette snakke. Hun var rett og slett Dritnervøs! Hun skulle fortelle noen ting fra livet sitt som verken var enkelt eller morsomt, og hun har aldri vert den som snakker til en forsamling.

Men Mette klarte seg skikkelig bra, og jeg tror at mange ble rørt av det hun hadde å fortelle. Det var en slik historie som kan få deg til å tenke! Etterpå fikk jeg vite hvordan den eneste grunnen til at hun hadde klart å fullføre det hele var at vi hadde sunget den sangen. Vi hadde sunget den ene setningen som hun som barn alltid hadde klynget seg til for å få trøst; Every tear I've cried, You hold in your hand...

Johannes Åpenbaring 21.4;
Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne


Det er så utrolig kult at Gud kunne bruke oss på den måten; At vi valgte ut den riktige sangen, og at vi sang den før hun skulle snakke. Gud er så rå! Elsker å leve sånn som dette, i en verden hvor Gud hele tiden griper inn, og gjør ting så ufattelig mye bedre...


Bildet er forresten is på en rute:)

 

Bibelens dag

I dag er det bibelens dag! Litt dumt jeg ikke fikk skrevet dette innlegget på begynnelsen av dagen, men du kan jo late som om det er i morgen hvis du vil!

Siden det er bibelens dag vil jeg oppfordre deg til å lese litt i bibelen! Sett av litt tid, og vær åpen for at det kan forandre deg!! Hvis du ikke har en bibel lett tilgjengelig kan du finne en >her< Begynn gjerne å lese i Evangeliet etter Johannes hvis du er usikker...

>Kilde<

 

Mitt  forhold til bibelen:

Jeg tror på det som står i bibelen. Jeg skjønner ikke på langt nær alt, men jeg tror at det er Guds ord, og at summen av ordet er sannhet! Jeg prøver å lese i bibelen litt oftere enn jeg gjør. Blir liksom aldri nok... Nå er det snart et år siden jeg begynte helt på begynnelsen av bibelen, og lese alt i rekkefølge. Har i det minste kommet over halvveis, men har enda en del igjen (er kommet til Jeremia).

Gleder meg til å lese mer i Nye testamentet!  Det virker nok som om jeg leser sinnsvakt seint, men jeg har nok bare ikke alltid vert like flink til å ta frem bibelen...

Jeg bruker bibelen som en lærebok for livet. Den har alle mulige opplysninger som jeg trenger for å leve livet så godt som mulig. Skulle ønske jeg visste enda mer! At jeg bare kunne tilegne meg masse kunskap kjempefort!

 

Hva er ditt forhold til bibelen?

Bergen #3 - Opera

I Bergen så vi på generalprøven til operaen "Hoffmannens Eventyr." Det handlet om Hoffmannen som var fordrukken, og full av kjærlighetssorg, og fortalte oss sine tragiske kjærlighetshistorier. Vi så første, andre og fjerde akt, så vi gikk glipp av en del, but-but:)

Hele greia var forresten på fransk! Med norsk tekst, forstås...

Her ser vi Hoffmann synge på den lokale baren. (Voila, Voila; Kleinzack! (klick-klack, klick-klack)

Og her er hans første kjærlighet, som viste seg å bare være en livaktig dukke, ikke et menneske. (Synn!)

Dukken når den ble ødelagt:)

Hoffmanns tredje forelskelse; En kurtisane. (Vi hoppen over sangerinnen, for den var i akt tre). Hun fikk en diger diamant for å forføre ham, og deretter svikte ham.
Hoffmann vant kurtisanen, men...

Så stakk hun..

Egentlig var alle disse kvinnene en og samme; La Stella! På dette bildet blir Hoffman begravet med sine tre forelskelser i bakgrunnen.

Og her kan dere se noen av de flotte kjolene! De var jo det beste med hele fårestillingen!


Har du noen gang sett en opera? Hvordan var det?

Hva sminke gjør med meg

 

Vanligvis går jeg uten sminke. Jeg gidder ikke bruke så masse tid foran speilet, og tenker ikke så ofte over hvodan jeg ser ut i løpet av en dag.

Andre ganger pynter jeg meg litt ekstra. Da merker jeg at jeg føler meg "Ekstra fin," men også at jeg hele tiden tenker over utseende mitt. "Obs! Jeg må sjekke om det ødela sminken!" Og neste dag er jeg litt  mørk under øynene etter mascaraen som ikke gikk bort, og må helst piffe det opp med litt mer sminke. Sminke er avhengighetsskapende! Jeg er glad for at jeg har klart å holde meg relativt uavhengig, og ikke føler skrekken av å gå en dag uten sminke. Jeg tror at jo mer en går uten sminke, jo finere blir en uten sminke! Japp, That's my theory!

 

 

Hvilket bilde av meg synes du var finest?

Er det verdt risikoen for avhengighet, frykten for å gå ut uten sminke, pluss selvsagt alle pengene...?

Bergen #2 - Vandre i byen...

Jeg og Ane holdt på å eksplodere av mangel på trening den forrige dagen (det var jo Helt uutholdelig), og stod derfor opp til klokka halv 9 for å jogge! Vi fikk oss en fin tur, og litt bedre oversikt over byen. Dette blå huset er et tegn på at vi endelig snart er "hjemme" på YMCA Hostel:


Mye gåing i løpet av dagen. Vi var også innom et par kunstmuseer, og grieghallen, for å se første delen av en opera (bilder kommer senere)

Vivvian

Johanneskirken i Bergen.

Mye av dagen gikk med til å bvare vandre i byen. Shoppet en god del, men alt var på salg så jeg tror jeg utrolig nok holdt meg under 500kroner i klær! For en skjorte, tre gensere, og en singlett! Kjøpte meg også nye sko:)


Benita

Tanja

 

Jeg har så søte folk i klassen min!

Hva synes du om bildene?

Bergen #1 - Reisen til Bergen

For  å komme oss på studietur til Bergen gikk vi for Buss! Sør-Vest ekspressen og Kystbussen ble benyttet, samt et par ferjer (som var omtrent identiske)...  Legger inn noen høydepunkt-bilder!

I bussen gikk det mye i lesing av særemne-bøker.

Bytting av buss i Stavanger..

Ane:)Himmelen på ferja! ^^

Vivvian, Janne og Charlotte.Koselige klassen min! :)

Flere bilder kommer!

Bilder fra LED 11 i Sarpsborg

Helga bestod av blandt annet: gira folk, fantastisk  lovsang og utrolig bra og inspirerende taler! Fikk masse ut av det som Magnus Persson snakket om. Heller ikke feil med ca 1000 mennesker som er samlet rundt samme mål! Å prise Gud, og få inspirasjon til å føre andre til Ham.

Hva er LED 11?

LED 11 er Predikantkonferansen og PBU sammenslått. Det vil si pinsevenner som er ledere i fra hele Norge som samles for å få inspirasjon og påfyll!

Nevnte jeg gira? Meg og Henrette var ofte tidlige til møtene!

Når det er sagt må jeg bare fortelle at det er den mest travle helga jeg kan huske å ha hatt! Etter hvert møte var det mellom 5 og 10 minutter til neste møte/seminar/måltid osv. 

 

Men vi fikk selvsagt tid til å kose oss litt også! Stuping i senger er en høyt rekommandert aktivitet! - Rettelse: Observering og fotografering av sengestup er anbefalt!


Her er et bilde av det minst fristende måltidet på turen. Egentlig er bildet veldg misvisende, fordi maten ellers var helt KONGE!

Rombilde!


Nydelige Henriette!

Vakre Ingrid^^Herlig å reise med gode folk!

Naboen til Thomas hoppet oppom!

-Akkurat idet jeg skulle til å gå. Måtte ta noen bilder av den skjønne krabaten:)

To typer holdninger til valentinsdagen

Etter min oppfatning har du i hovedsak to utpregede syn på dette med "Alle hjerters dag:"1: "Det er bare noe butikkene  har funnet på for å tjene penger!"

eller

2: "Det er en anledning for at jeg kan gjøre noe ekstra  for noen jeg er glad i!"Det samme gjelder morsdag, farsdag, kjærlighetsuka og lignende. Jeg er definitivt den siste typen, og til deg som har tenkt slik som nr. 1, vil jeg bare si: Det blir hva du gjør det til!

 

Mitt tips er å gjøre det til noe positivt! Man trenger ikke bruke penger heller for å feire en sånn dag. Forslag: Bake noe, lage kort, gi massasje, fine ord.... Mulighetene er uendelige:)

 

Hvordan ser du på valentinsdagen?

Hva er virkelig?

Litt i det filosofiske hjørnet...


Tenk deg at du er deg. At du er akkurat slik som du er. Verden er også den samme. Nesten. Det eneste som er annerledes er at det ikke er lys. Kan du forestille deg det?

Finnes mørket da? Når det ikke er noe lys, er det vel heller ikke noe mørke, eller noen farger? Det er jo ingen som ser dem. Hvorfor gi navn på mørket hvis det ikke finnes noe annet. Noe motsatt.

Det er ikke noe lys til å få frem fargene. Spørsmålet er om de er der alikevel? De hadde jo kommet frem hvis noen plutselig skrudde på lyset.

Hvis det ikke var lys hadde vi ikke sett noe. Alt hadde vert svart. Betyr det at vi ikke har noe syn? Egenlig ikke. Synet er der, det blir bare ikke brukt...

Spørsmålet er egentlig hva som er virkelig? Er det bare det vi kan sanse? Det vi kan oppfatte eller forstå? Eller er det noe mer som aldri har betydning, i hvert fall ikke for oss, men alikevel eksisterer..

 

Når jeg tenker sånn blir jeg nesten ør av tanken på at det kan finnes så utrolig masse som er der, men som ikke ses, eller blir brukt. Litt sånn som elektrisiteten før de fant ut at den var der...


 

Jeg gir deg en medalje om du skjønte noe av mine tankereferater over her!

For mange baller i luften

Har ikke tatt dette bildet selv;   >Kilde<

 

Det føles som om jeg sjonglerer med masse baller. Nå er det sånn at jeg så vidt klarer å ta imot en av dem å sende den av sted igjen i riktig retning.

Det er dessværre en stor fare for at jeg snart mister konsentrasjonen og ballene faller i gulvet med et smell.

Heading for Bergen

Da var jeg hjemme en liten tur! Dette blir en superstress dag! Pakke om, treffe Thomas, gå på mimrekveld hos Kristine... Og i morgen tidlig bærer det til  Bergen!

Jeg har kost meg masse i Sarpsborg, og lært en hel haug! Skal skrive litt om det når jeg får tid. Livet er helt topp folkens!

Skulle bare ønske jeg kunne putte inn et par timer ekstra i sånne dager som dette her...

#3 Kjærligheten misunner ikke

Kjærligheten misunner ikke.


 Den beste definisjonen på kjærlighet som jeg har hørt kan du finner >her<. Jeg tenkte jeg skulle ta for meg hver av ordene der som beskriver kjærligheten. Prøve å la det synke litt mer inn i meg - og kanskje til og med i dere lesere! Skader ikke å "Synke inn" litt kjærlighet i verden

Å ikke misunne er vanskelig. Det er veldig lett å bli misunnelige på de som har så mye penger de vil ha, så mange gode venner de vil, og den mest perfekte kjæresten. De fine tingene som du mangler.

Misunne er å ikke unne noen noe. Skjønte du den? Altså at jeg har så lyst på noe som vennina mi har at jeg ikke unner henne det... Det er sterke ord! Sjalu er ikke like ille, men går ut på det samme.

Det motsatte av å misunne er å unne!

Vi skal unne hverandre et godt liv.

Vi skal unne hverandre å ha ting

Å ha venner.

Å ha kjærlighet.

Kjærligheten misunner ikke!

 

Reiser til Sarpsborg og Bergen!

Fredag morgen farer jeg til Sarpsborg på en LED-konferanse! Har aldri vert det før, men det er altså en sammenslåing av PBU (Pinsebevegelsens Ungdom-ettellerannet) og predikantkonferansen. Skal bl.a. på seminarene "lovsang" og "håndtering av frivillige medarbeidere." Jupp! Grunnen til at jeg i det hele tatt er med er at jeg er ungdomsleder i menigheten:) Blir rett å slett supert!

Bildet tok jeg forresten i Antwerpen i Belgia forrige sommer:) Viser Cathedral og Our Lady!:)

 

Så kommer vi hjem på søndag, og Tirsdag bærer det avsted igjen!

Da skal jeg på studietur til Bergen! Blir moro å se byen hvor det alltid regner, en opera, en innføring i internasjonalt motedesign og masse annet nytt og pent! Dessuten er det jo herlig å tilbringe tid med min koselige klasse! :D

Dere får mest sannsynlig noen flotte bilder når jeg kommer tilbake! Gleder meg masse, selv om all pakkingen er stress... o_O'

 

Har du vert noen av disse stedene? 

#2 Kjærligheten er velvillig

Kjærligheten er Velvillig


Den beste definisjonen på kjærlighet som jeg har hørt kan du finner >her<. Jeg tenkte jeg skulle ta for meg hver av ordene der som beskriver kjærligheten. Prøve å la det synke litt mer inn i meg - og kanskje til og med i dere lesere! Skader ikke å "Synke inn" litt kjærlighet i verden!

 

Jeg tror at velvillig i dette tilfellet ikke vil si å gå med på alt.

Det er ikke det som er poenget.

Poenget er vel å være mer villig!

Villig til å hente posten når moren din spør.

Villig til å lage mat til kjæresten din.

Villig til å strekke seg litt ekstra for å gjøre det noen spør om.

Ikke bare tvinge seg til å gjøre det. Men være velvillig!

Gjør noe for andre, med glede.

 

Kjærligheten er velvillig!

 

Hva legger du i å være velvillig?

 

#1 Kjærligheten er tålmodig

Kjærligheten er Tålmodig.


Den beste definisjonen på kjærlighet som jeg har hørt kan du finner >her<. Jeg tenkte jeg skulle ta for meg hver av ordene der som beskriver kjærligheten. Prøve å la det synke litt mer inn i meg - og kanskje til og med i dere lesere! Skader ikke å "Synke inn" litt kjærlighet i verden!Å være tålmodig er å tåle ting som du ikke liker

Overse det som er irriterende, og holde seg rolig selv om andre er latterlig paniske

Det handler om å godta folk som de er

 Å ikke irritere seg over småting

Vente til det er din tur

Lytte, selv når ting ikke interesserer deg

Kjærligheten er tålmodig

 

Oppfordrer deg til å være litt mer tålmodig i dag!

 

Ja takk, begge deler!

Har ikke skrevet dette innlegget selv. Det er skrevet av Evangelisten.

Kjempeviktig å ha litt orden på dette her!


Jeg tar i dette innlegget opp to "motsettinger" : Gjerninger eller tro,eller begge deler?

I Galaterbr.1,6 skriver Paulus:"jeg undrer meg over at dere så snart vender dere bort fra Ham som kalte dere i Kristi nåde,til ett annerledes evangelium,som slett ikke er ett annet. Men det er noen som forvirrer dere og vil forvrenge Kristi evangelium.

Videre sier han at om så en engel skulle komme å forkynne dere et annet evangelium enn det jeg har forkynt,da skal han være forbannet. Paulus var nidkjær for Galaterne siden vranglæren hadde blitt sluppet inn blant dem.

Det var Judaistene som forkynte at de måtte omskjæres for å bli frelst,noe Paulus gikk kraftig i mot. Paulus forkynte frelse ved tro på Jesus Kristus,slik han også utrykker klart i Romerbrevet.

Rom.5,1 "Da vi altså er blitt rettferdiggjort av tro,har vi fred med Gud ved vår Herre Jesus Kristus."

Vel,er det da feil å gjøre gode gjerninger,eller kan troen virke sammen med gjerningene. Alt begyner med tro på Jesus. Det er slik du blir en kristen ved i tro ta i mot det som har gjort ferdig for oss. Men noen begyner i andre enden. De prøver å nå opp til Gud ved gode gjerninger alene.

Det er dette som kalles religion. Du må gjøre noe,ellers når du ikke frem. Religion tapper mennesker for energi,penger,tid og mye mer,fordi religion setter krav til deg. Du har sikkert hørt,du MÅ gjøre ditt og datt,ELLERS.......ja,sånn er det desverre mye av.

Jeg har mange tenkt at jeg er sannelig glad at Gud ikke er et menneske og tenker som oss. Nei,Han sier at Han kommer i hu at vi er støv,og er deretter. Når du reiser til østen,India f.eks.Der kan du virkelig se hva religion gjør med mennesker. Det er mildt sagt tragisk å se at kyr rusler rundt og betraktes som hellige mens folk dør av sult.

Så har du tempelrottene som også regnes som hellige og som mates av folk som ikke en gang har mat selv. Vær oppmerksom på,du som er kristen,at religiøsitet stjeler fra deg freden og gleden i livet ditt,og i verste fall dreper deg åndelig.

Når du tar i mot Jesus,kan du bli ledet av Ånden,og Ånden leder deg inn i ferdiglagde gjerninger. Det er noe helt annet. Da bærer vi frukt til ære for Guds Rike. ( Efes,2,10 ) Gud har gjort gode gjerninger ferdig for oss for at vi skal vandre i dem. Da er det ikke loven som driver oss,men Ånden som leder oss.

Guds fred til alle.Ray


Ha en fin dag! Og bare ås dere vet det, så kommer jeg tilbake.. Man har ikke alltid like mye å si. Eller like mye tid til å blogge...

Har laget Cupcakes!

Laget Muffins med Yvonne i går:)

Egentlig jukset vi litt og brukte ferdigpakke til muffinsene, for kunsten er jo selvsagt å pynte dem! Så vi sette inn alle krefter på den gøyeste delen:)

Så mye bedre ut enn det smakte, men var for all del ikke så værst. Neste gang dropper vi smørkrem, og går for Acing (eller hva det nå heter, det der som er laget av pisket eggehvite og melis...) Dessuten tror jeg vi får lage noen kvalitets-hjemmelagede muffins neste gang også. Blir litt simpelt og kjedelig med de ferdigpakkene...Hva synes du? Prøvd det samme selv?

Katten på bussholdeplassen

I Flekkefjord har de en sånn koselig bussholdeplass. Sånn du kan gå inn og sitte(det er nemlig ikke alle som har det!) Det er utrolig hvor mange interessante og spennende folk som er på sånne steder. Hadde det ikke vert for den noen ganger pinlige stillheten hadde jeg elsket å sitte der å bare studere folk.

Det har seg sånn at på bussholdeplassen i Flekkefjord er det også en katt. (La oss kalle den Snøhvit) I løpet av den kalde vinteren har tydeligvis Snøhvit lært seg at det er lett å søke varme og kos på bussholdeplassen, så hun smetter inn med det samme noen kommer om morgenen. Stakkars Snøhvit har nok ikke noe sted å bo...En gutt kommer inn og setter seg ned. Han venter på bussen. Tre sekunder senere står Snøhvit der, en halvmeter fra foten hans og stirrer på ham. Hvis hun ikke får noe respons begynner hun kjærlig å gni seg inntil de harde metallstolene. Deretter gulvet, og til slutt beina til gutten. Han kan ikke la være å smile, selv om han er fullt klar over at alle øynene i rommet er festet på han og katten.

Omtrent sånn er det å sitte på Flekkefjord rutebilstasjon i 8-tida en morgen. Litt pinlig. Underholdene. Sjarmerende.Tror jeg kunne lært meg å like det!

Solfylt Lørdagstur (i bilder)

Gikk til til Fløyknuden på lørdag med Yvonne, Monica, Sølvi-Oline, og Tuva, hunden til Monica.

Det er så herlig å se sola igjen! Koste oss med kakao, Chips, sol, og glade venner!

 

Monica i slengtauet:)Sølvi-Oline  slengtauet

En mann som satt på toppen av fløiknuden da vi kom!

Utsikt mot rekefjord:)


Yvonne:)

Utsikt mot "Stranno"

Tuva og Monica

Allesammen på toppen (gjemte oss for vinden litt nedenfor toppen)

Ooog allesammen uten masse strå foran!


Jeg bare elsker sånne turer!

:D

Billig Sminke!Har fått en del sminke som jeg bestilte i fra ELF: EyesLipsFace.no. Bare så det er sagt så får jeg ikke noe for å reklamere; Jeg er Helt frivillig.

Jeg er ikke akkurat personen som bruker mest sminke. Dermed er jeg heller ikke personen som bruker hundrevis av kroner på sminke. Derfor liker jeg når sminke koster 16 kroner!

Jupp, du hørte riktig! Jeg har betalt omtrent 16 kroner for det meste på bildet. Unntaket er forundationen. Den kostet ikke mer enn 38.- den heller...(kostet mer fordi det var mineralsminke)

Sending

Sminken blir sendt i fra Storbrittania, og man må betale litt frakt, men ikke så veldig enormt (Regnes ut fra hvor mye du bestiller, tror jeg)  Tror det tok litt over en uke fra jeg bestilte til jeg fikk pakken; slett ikke verst! Forresten har de noen ganger tilbud hvor du kan få gratis frakt (sjekk tilbudene her)

Vurdering

Skal skrive noen ord om hvert av produktene, men ha i bakhodet at jeg ikke har serlig peiling på sminke, og dessuten heller ikke har fått testen produktene kjempemasse.

 

1: Børste til hele ansiktet.

Synes børsten funket topp!
Pris: 16,35.-

 

 

 

 

 

 

 

 

2:  Rød leppestift (farge: Posh)

Satt godt på, og fargen var fin (selv om jeg ikke går med sånnen farge, da... Kjøpte denne bare for å ta noen bilder)  Lukter nam!

Pris: 16,35.- 

 

 

 

 

 3: Øyenskygge. (farge: eggplant)

 Øyenskyggen har en kremaktig konsistens, og virker veldig bra (men lukter litt rart) har ikke testet denne noe serlig, så vet ikke hvor lenge den varer... Men veldig pene , litt metallic-farger!

Pris: 16,35.-

 

 

 4: Rød Neglelakk(Farge: Light red)

Begynte å flasse i kantene etter et par dager, men fungerte fint til mtt bruk; Ta bilder med:)

 Som du kanskje skjønte kjøpte jeg denne for å matsje leppestiften;)

Pris: 16,35.-

 

 

 

 

 

5:Bronzing Powder (farge: Warm tan)
Funket kjempebra! Men var lett å få for mye - not good at all!

 Pris: 16,35.-

 

 


6: Foundation (farge: Fair forundation)

Liker! Grei farge til meg også..

Pris: 38,15.-

 

 


Eyeliner (Farge: Midnight og Stardust)

Liker begge to jeg! Vanskelig å si mer...

Pris: 16,35.-

 

 

Oppsummering

Jevnt over er jeg fornøyd! Kjempebra kvalitet i forhold til prisen! Anbefales:)

Har du vert borti ELF?

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. Er 25 år. Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Instagram: Ingrid0123

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

hits