hits

Arvingene

"Tvillingene Lorelli og Ovid Thornthwaite hadde prøvd å ta livet av hverandre så lenge at ingen av dem kunne huske hvilket mordforsøk som var det første."

"Arvingene" av Gareth P. Jones

Boktittel: Arvingene

 

Forfatter: Garreth P. Jones

 

Innhold: Da tvillingene som trettenåringer bestemmer seg for en våpenhvile, forventer de en mye fredeligere hverdag, men det er noe helt annet som venter dem... 

 

Min mening: Jeg likte boka godt! Det var herlig å lese barnelitteratur. Lettlest, humoristisk, men også ganske avansert, spennende og merkelig. En surrealistisk historie som minner meg litt om barnethrilleren Coraline; selv om den ikke er skummel på samme måten. Den mikser humor med mord på en foruroligende, men også artig måte.

BildeKilde

Terningkast: 5, Herlig lettlest. Tror nok kanskje jeg vil lese mer barne/ungdomslitteratur innimellom. Det er noe forfriskende med det! 

Én kommentar

Iselin Renée

06.02.2018 kl.12:30

Den skal jeg sjekke ut :)

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...