hits

julegaver laget

Det er alltid moro når man kan gi bort noe hjemmelaget til jul! Ikke alle ønsker seg hjemmelagde ting, men noen ser ut til å like det :) 

Først ut er denne hettegenseren. Den sydde jeg til niesa mi. Jeg har en lik selv i et annet stoff, og den er kjempegod, fin og behagelig. Håper den falt i smak :)

 

Denne strikkelua ble strikket med utgangspunkt i klomelome sitt mønster på Kjekkaslue. Slike kommer jeg sikkert til å strikke flere av i fremtiden! Fort gjort, og veldig søte :) 

 

 

Til sånne som du ikke vet hva du skal gi til kan det være fint med en gavekurv! Jeg sydde tre slike i år, og fylte med sjokolade, julesnacks, kluter, kaffe, og lignende. De kan også fylles med for eksempel toalettartikler (såpe, shampo, ørepinner osv), eller kaker. 

 

Og så sydde jeg t-skjorter til tre av nevøene mine. 

Nå håper jeg alt passer, og at de synes det er greit å få noen hjemmelagde gaver! Nå blir det nok enda mer sying til meg selv fremover :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...