Kreativt kaos; Saccosekk

Jeg og Hanna hadde fått et oppdrag om å sy en saccosekk til ungdomsrommet i menigheten. Vi laget mønster selv, klippet ut og satte i gang. 

Men vi feiltolket nok litt hvor stor saccosekken ble! Mønsteret var 140cm i diameter, men selve saccosekken ble enorm! Haha!

Oooops, litt søl på gulvet, der ja :) 

Men vi gjorde èn stor tabbe på dette prosjektet, og det var stoffvalget. Det viste seg at dette stoffet (fra jysk) ikke var sterkt nok til en sånn bruksgjenstand. Så selv om vi sydde to lag med stoff, har det gått hull nå... 

 

Ninja passer som alltid på at hun får med seg det som skjer, og at hun blir med på alle de viktige bildene :) 

4 kommentarer

Simona Haugsdal

04.11.2017 kl.12:39

Så stilig! Og bare deilig at den er stor da, haha, synd den gikk i stykker så fort..♥

ingrid

04.11.2017 kl.13:45

Simona Haugsdal: Ja, den var deilig :)

fjellgeitbundingen

06.11.2017 kl.18:08

Hihi, De kulene blir du å finne i åresvis :D Synd de selger sånn stoff. Størrelsen er sikkert bare et pluss i ungdomsklubben :)

ingrid

08.11.2017 kl.06:48

fjellgeitbundingen: Ja, det var dumt med stoffet. Det er nok ikke ment til slitasje-gjenstander... Men det var jo ikke godt å vite på forhånd :/

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits