Maledag

Jeg liker jo egentlig veldig godt å male. Men når skal man egentlig få tid til sånt, da? 

På søndager, viser det seg... En god anledning kom da jeg og Andrea kjøpte fargepigment-pulver i Marokko. Men det tok allikevel måneder før vi somlet oss til å teste dem ut! 

Resultatet var overraskende gøy! Litt vanskelig å blande brunt og svart, men veldig lærerikt og prøve! Dessuten har jeg øvd meg altfor lite med vannmaling (slik som akvarell) i forhold til f.eks. akryl og olje, så det var gøy å eksperimentere litt! 

Først prøvde jeg å male en papegøye. Det er noe med proporsjonene til kroppen som ikke stemmer helt, men jeg er veldig fornøyd med ansiktet! 

 

Det andre bildet mitt var ikke planlagt, men spontant, lekent, impulsivt og gøy. Det ble ikke et bilde jeg skal henge på veggen akkurat, men det er fullt av umiddelbar fantasi, utprøving og kreativitet. Noen ganger må man gi seg selv anledning til å lage noe som ikke skal være fint

 

Andrea fikk også fullført to malerier, og vi var begge enige om at dette må vi gjøre flere ganger!

Anbefaler alle andre til å ta seg tid i hverdagen til noe så "barnslig" som å male litt. Gjerne uten mål og mening, bare for å være. 

Liker du å male eller å være kreativ på andre måter...?

2 kommentarer

fjellgeitbundingen

08.09.2017 kl.07:26

Flink du er. Disse ble fine :)

ingrid

09.09.2017 kl.08:57

fjellgeitbundingen: Tusen takk! Kjekt å høre :)

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits