Endelig ferdig med albumet!

Jeg har et system som jeg liker veldig godt når det gjelder bilder. Jeg tar vare på alt mulig på pcen, men når året er slutt, velger jeg ut de 300 beste bildene fra det året, og bestiller bilder til album. Jeg kjøper albumene på Europris. 

Det er så kjekt å se tilbake på bildene, og mye mer overkommelig enn de tusenvis av bildene på pc'en... 
Herlige sommerminner fra Albania <3

 

Og dette er jo ikke så mye arbeid egentlig. Litt i utvalg, men det er nokså kjekt, faktisk. Men den store tidstyven kommer når jeg skal fylle de hvite områdene på siden av bildet. Der er det plass til å skrive ned gode minner, morsomme sitater, hvem som er på bildet, eller hva jeg husker best fra den dagen. Jeg skriver også dato på alle dagene, og ser at det er utrolig mye jeg hadde glemt om jeg ikke gjorde dette. Det er virkelig vedt tiden. Men dette gjorde at jeg i år ikke ble ferdig med 2016-albummet før  i slutten av juli! Ja, ja: Bedre seint enn aldri ;)

Pleier du å printe noen bilder, eller har du alt digitalt? 

2 kommentarer

Victoria Larsen

05.08.2017 kl.16:41

Å, det er så koselig! Veldig fine bilder. Jeg pleier også å gjøre dette, etter noen turer og slikt :-)

ingrid

07.08.2017 kl.20:38

Victoria Larsen: Ja, det er noe spesielt med å ha det i papirform, synes jeg!

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits