Over 4 klesplagg sydd for 200kr

I Marokko var det mye billigere å kjøpe stoff enn i Norge. Og denne gangen har jeg vært flink til å bruke alt stoffet jeg handlet! Stoffet kostet rett under 30kr pr meter, og jeg kjøpte 7 meter med stoff. Det vil si at jeg har brukt i underkant av 210kr på alt stoffet jeg kjøpte. Her er en oppsamling av alt jeg har brukt Marokko-stoffet til:

Stjernestoffet holdt akkurat til en cardigan. Det ble ingen rester av dette stoffet. 


Favoritt-stoffet fra turen må være dette blomstrete scuba-stoffet. Det var overraskende ok å sy i, og er utrolig herlig å ha på! Denne jakken kommer helt sikkert til å bli mye brukt! I tillegg har jeg nok til en shorts som er nesten helt ferdig, og en del av en kjole som jeg ikke har startet på... 


 

Dette burgunderrøde jersey-stoffet kjøpte jeg med tanke på mamma (som liker fargen godt). Og denne kjolen sydde jeg også til henne. I tillegg fikk jeg brukt deler av stoffet til sidepanelene på min egen kjole (se den HER),  og har litt smårester igjen...

Denne buksa var planlagt helt i fra jeg kjøpte stoffet. Her kommer også inspirasjonen fra Marokko. Disse buksene ble solgt overalt, men de var bare i "one size" og den var for kort i beina, og hadde sjelden lommer. Så jeg sydde like godt min egen! Det er mine nye favoritt-kosebukse, og jeg bruker den stadig her hjemme i huset. Utrolig herlig å ha på seg! Og digg med dype lommer. 

Her fikk jeg ganske lite rester, men det er gjerne nok til en liten singlett, eller et skjerf... :)


Jeg sier meg fornøyd med stoffhandelen og alle pengene jeg har spart her. De må selvfølgelig brukes på mer stoff (hihi). Men ok. Jeg skal prøve å bruke opp enda mer av restene først, da. Kanskje.

4 kommentarer

Hildur

09.06.2017 kl.15:30

Kjempestilig dette da! Elsker jakken på bilde nr 2! :D

ingrid

10.06.2017 kl.08:36

Hildur: Takk! Det er nok den jeg kommer til å bruke mest også! :)

Victoria Larsen

09.06.2017 kl.16:51

Utrolig stilig dem var! :)

ingrid

10.06.2017 kl.08:36

Victoria Larsen: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits