hits

Påskepynt og Avocadotre

Ja, jeg innrømmer at jeg er treig når påskepynt-bildene kommer først etter påske. Men det har vært en travel "ferie" med jobbing hver dag (inkl. helger og helligdager). Så jeg føler meg litt unnskyldt. Jeg har kost meg veldig i år med å lage egg: både malt ved flere anledninger, og også brukt decupage på noen av eggene.  

 

Jeg vil også benytte anledningen til å vise dere hvor stor avocado-treet mitt har blitt! Vet at flere av dere lesere er litt plante-interessert. Dette treet har jeg plantet helt i fra avocadostein (det vil si, tre avocadosteiner), og har stelt den i ca 3 år før det nå har rukket helt opp til over vinduskarmen. 


Jeg har flere avocadotre, men dette er favoritten. Både fordi det er det største, men også fordi jeg har flettet stammene sammen. Tror det blir enda mer stilig fremover, når stammene blir enda tykkere...Har du noen kort- eller langtidsprosjekter som du er litt opptatt av for tiden? :) 

Jeg har mange, og dette var to av dem..

6 kommentarer

kreativemeeg

19.04.2017 kl.14:40

Så fine egg :) Det avokadotreet var jo bare råstilig! :)

ingrid

20.04.2017 kl.14:44

kreativemeeg: Thanks :)

Minrefleksjon

19.04.2017 kl.14:42

Koselige bilder og fin påskepynt. Gjør ikke noe at bildene kommer etter påske!! :D

ingrid

20.04.2017 kl.14:44

Minrefleksjon: Hehe, takk :)

Lilli

19.04.2017 kl.20:35

Så fine egg, og oi for et stort avocado tre! :D

ingrid

20.04.2017 kl.14:44

Lilli: Takk! Ja, jeg liker treet godt :)

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...