hits

Topptur og topp humør

 

Alltid koselig å komme se ut litt. Alltid koselig å være med ei god venninne. Alltid koselig å spise kvikk lunsj. Alltid koselig når det begynner å bli vår! 

I dag er humøret på topp, og jeg ser at jeg har mye å være takknemlig for, og mye å bruke tid på. Jeg har blitt Child Advocate for Compassion, jeg skal snart reise til Marokko (beklager, jeg klarer bare ikke å la være å nevne det i alle innlegg), dessuten er jeg frisk, i gang med februar-målet mitt om å gå til jobb, og jevnt over bare fornøyd med livet. Nede i stua/kjøkkenet har Thomas begynt å tapetsere, deretter skal vi legge gulv, og så kan vi kanskje begynne å montere kjøkkenet i morgen! Fantastisk! 

Gleder meg sykt til å invitere gjester igjen (skikkelig, liksom). Nå krøller vi oss bare sammen i TV-stua. Det blir ikke helt det samme. 

sender et SMIL fra meg, Andrea, og Chessie :)

 

Én kommentar

Victoria Larsen

01.02.2017 kl.17:03

Så koselig! Fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...