Tur med snille Andrea

Categories E Natur og Turer

Det ble tid til flere turer i sist uke. Her er noen bilder fra en tur jeg og Andrea gikk fra Fardal, til Rossland, og endte opp ved Lindland. En fin og passelang runde med nydelig natur og passelig med steder å gå seg vill på. 

En pause med den koselige benken ^^

 

I går var en herlig dag, hvor jeg fikk tid til mye, men ikke for mye. Og jeg må bare nevne hvor stolt jeg er av mannen min for tiden! Ikke bare har han fått ny jobb (og må stå opp klokka 4 om morgenen), men når han kommer hjem får han gjort utrolig mye! For eksempel har han fått satt inn ny dør i TV-stua, begynt å bygge ny balkong, fikset noen lister som manglet i gangen, og vasket opp. 

I dag skal jeg også gjøre litt husarbeid og jobbe, men i kveld skal jeg igang med PreTeam-helga som varer helt til søndag formiddag. Vi skal  forberede oss mentalt, praktisk og åndelig til Albaniaturen som er mindre enn to uker unna nå! Jeg gleder meg!!

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Tur med snille Andrea

  1. Snippen: Takk! Det skal jeg gjøre. Men jeg hadde nok gjort det uansett om du ikke hadde spurt meg. Nå fristet det bare litt mindre, siden resten av kommentaren din blir mindre viktig når den inneholder reklame for egen blogg. Et godt råd: slutt med reklamen, fortsett med de hyggelige kommentarene 😉 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *