De beste bøkene i 2014

Categories H bok

 

Jeg har ikke fått lest så mye som jeg har hatt lyst til i 2014, men det har da blitt noen bøker allikevel. Det var litt vanskelig å plukke ut noen få å anbefale, fordi mange av dem er litt midt på treet. Men her har jeg forsøkt:

           

Disse tre bøkene anbefaler jeg for deg som er kristen. Lucados bok er fylt med korte, men utrolig bra kapittler om hvordan livet som kristen skal være. Den gav meg masse! Own it er en bok jeg kjøpte fordi jeg så den i filmen Grace Unplugged (Som MÅ ses), og den handler om å tro – å virkelig eie troen sin, ikke bare leve på andres tro. Og Tobymac sin bok gav meg enormt med inspirasjon. Det var en sånn bok som resulterte i en forandring i min personlighet – og sånt er ikke hverdagskost. Korte, superspennende historier om livet med Gud.

        

Jeg hadde allerede sett filmen til Pay it Forward, og etter å ha elsket en annen bok av Catherine Hyde, måtte jeg lese denne også. Rørende og inspirerende fortelling om en liten gutt som gjør allverdens forskjell. The other Hand/little bee var en bok som facinerte. En spesiell historie som skiller seg litt ut. Lone Wolf var nok en slager fra Picoult. Tar opp tema som aktiv dødshjelp, og får (som alltid) leseren til å spørre seg selv hva som er rett og galt.

             

Tiger Lily er en eventyrbok for voksne som forteller om Tiger Lily; Peter Pans første kjærlighet. Eden er en pirrende, spennende bok om en hjemsøkt by. Et helt halvt år er en kjærlighetshistorie med ekte, fine karakterer som gjør historien levende. Alle verdt å få med seg 🙂

 

Hva har du lest som har gjort inntrykk i det siste? 🙂

2 kommentarer

2 thoughts on “De beste bøkene i 2014

  1. Leser dessverre sjeldent pga skole, trening og jobb. Men vurderer å lese Gatekatten Bob da det virker som en lettlest og inspirerende historie 🙂 Ellers har jeg også vurdert å lese Indias Datter da den virker spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *