Hjemmelaget Grønnkål-Chips

Categories S Mat

Mitt siste sunne-snacks prosjekt var Grønnkål-chips. Oppskriften kommer nedenfor bildet.

Bruksområde

Jeg ble overrasket over hvor sprøe de ble. Til og med sprøere enn chips! De kan brukes som snacks i stedet for potetchipsen, eller som tilbehør i stedet for pommes frites. Et sunnere alternativ uansett!

Smak

Dette smaker overraskende godt, men jeg må jo innrømme at det ikke er fullt like godt som chips. Det er allikevel en god variasjon hvis man spiser mye chips.


Du trenger grønnkål, olivenolje og havsalt.

Skyll kålet, og la det tørke godt. Riv dem i passe store flak, og fjern de harde stilkene. Bland oljen godt inn, og strø over med salt på en langpanne. Sett i ovnen på 135 grader i 20 minutter. Snu dem etter ti minutter.

Jeg fant oppskriften HER.

#mat #oppskrift #sunnhet #sunt #snacks #grønnsaker #godt #grønt

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *