Checklist for the weekend

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Den siste uka har vært vanvittig hektisk. Sjelden har jeg hatt så lange dager og så mye å gjøre. De siste dagene har startet klokka kvart på fem med buss og så tog. Deretter har jeg blitt godt kjent med de herlige elevene i praksisklassen min. Det er vanvittig gøy og lærerikt, men det blir allikevel lange og slitsomme dager. Når jeg kommer hjem mellom fem og syv på ettermiddagen har jeg vært på ulike aktiviteter som Cellegruppe og Ungdomsstyremøte pluss planlagt timer jeg skal undervise, og skrevet på Lesson Study (=Den gigantiske engelsk-oppgaven vi skal levere snart.)

Du kan tro at jeg var glad for at det var helg nå, og at jeg kan ta igjen litt av hvert. Mitt første ta-igjen-punkt var: Søvn. Men det fungerte ganske dårlig. Selv om jeg kom meg i seng til kl. 11, ble jeg vekket av en panisk, våt (!!) hund i senga mi klokka 4 (!!!!) om morgenen. Da sjokket hadde lagt seg klarte jeg heldigvis å sove et par timer til.

 

Resten av lørdagen min hadde følgende sjekkliste:

 Lag 4Pics1Word-PP til elevene ( til Engelsktimene neste uke)

Lag og skriv ut liste over oppgaver til ungdomsmøte i kveld

Sy ferdig toalettveske etter bestilling. Send.

Tur med Thomas

Lage middag

Bake kake til møtet i morgen

Bursdag til søteste Ida!

Møte på Betania med bl.a. Arvid Pettersen


 Jeg har en tilsvarende lang liste for søndag, bare at ingen ting er krysset ut enda. Det største punktet er å skrive på Lesson Study. Er ganske fornøyd med at jeg fikk krysset av alle punktene på lørdag. Med unntak av kaken jeg bakte, for den kan visst ikke brukes allikevel; Jeg hadde satt den oppå komfyren, og så hadde noen skrudd på en av platene (-.-) så den ble skikkelig brent. Skjønner ikke helt hvordan det har skjedd :/ Meen; ting skal vel være litt travelt innimellom, så jeg får bake en ny i dag (søndag) før klokka 11. 

Bildene i dette innlegget er fra Stavangerturen (på Brudemesse) sammen med fineste Malin. Jeg ser litt rar ut på det første bildet, men jeg skylder det på vidvinkelen i objektivet 😛

n

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *