hits

På Påskevandring

I Menigheten vår er det en gjeng med intiativrike mennesker som har satt i gang en påskevandring. I fjord var jeg eselpasser i påskespillet, men i år var jeg bare tilskuer sammen med kjæresten. Tanken bak er at barn og voksne skal få oppleve påskebudskapet gjennom å se, høre, lukte, smake og føle. Vandringen inneholder bland annet et ordentlig nattverdsmåltid, et israelsk marked fra gamle dager med eksotisk frukt og levende dyr, noen skuespillere, sangere, teknikere og masse gøy.

Forestillingene ble holdt for de eldste i barnehagene og skoleelever opp til sjette klasse samt tre forestillinger for voksne. De flinke skuespillerne var der i 12 timer og fremførte omtrent seks ganger. Imponerende i og med at de fleste er barn!!

Jeg hadde ikke med kamera, så lånte bildene fra bloggen til Kjersti; MinHviteVilla.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...