Let me see beneath

Det er vanskelig å slippe folk helt innpå. Vanskelig å slutte å være så perfekt. Slutte å alltid bare vise din beste side. Men noen ganger må vi våge å være helt oss selv med enkelte personer. Vi må våge å vise de vanskelige sidene av livet også. Det handler denne sangen om, og jeg har fått helt dilla på den.

Jeg har tenkt litt på det, og den eneste jeg egentlig har det sånn med (at jeg kan åpne meg helt) er sammen med Thomas. Det er så viktig å ha en kjæreste du kan være helt deg selv med. Det er vanskelig å gjøre seg sårbar, men det er kun da man kan ha et skikkelig tillitsforhold.

 Let me see beneath your beautiful...

Ellers: Koser meg for tida i praksis på ungdomsskolen. Tidlige morgener, trøtte kvelder. God Morgen :)

Stikkord:

6 kommentarer

Maria

13.03.2013 kl.07:37

Høres flott ut å ha en sånn kjæreste, håper jeg opplever det en gang :) Kos deg videre med praksis!
Jeg er heldig som har en sånn kjæreste og. Jeg tror ikke man skjønner hvor godt det er å ha ett menneske man kan dele alt med før man er der.

Får ikke til å høre sangen nå, er på jobb, men tror jeg har hørt den såvidt før. Emelie Sande har mange nydelige sanger <3

ingrid

13.03.2013 kl.15:40

~Forfatterspiren & Dataingeniø: Så kjekt å høre :) Åja! Jeg har ikke hørt noe på henne før, egentlig...

ingrid

13.03.2013 kl.15:41

Maria: Ja, får satse på det :) Tusen takk!

Yvonne

14.03.2013 kl.03:20

Kjære bloger! Vi jobber med en spøre undersøkelse om blogging. Alle som deltar i spøre undersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Har du lyst til å hjelpe oss? :-)

ingrid

14.03.2013 kl.05:40

Yvonne: Ja, det kan jeg godt :)

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits