hits

Våren ligger på lur

Igjen blir det ganske stille på bloggen nå om dagene fordi jeg er i praksis (på Bryne Ungdomsskole). Jeg storkoser meg, egentlig. Praksis er helt topp (bortsett fra at jeg faktisk må på skolen hver dag- noe jeg ikke er vant til). Kveldene får jeg også brukt til mye gøy, som å henge med venninner. Kos!

Våren begynner å  sprette frem. Snøklokkene ute i hagen har så vidt begynt å sprette. Andre steder har jeg sett dem blomstre. Tenk så herlig når bloggen snart blir fylt opp av vår-bilder! Jeg tror jeg tjuvstarter litt med noen fra andre år...

 Stikkord:

3 kommentarer

Randomjenta

07.03.2013 kl.19:30

Åh, det høres fantastisk ut at våren er på vei.. Men det er den ikke her derimot. Vi fikk jo en falsk alarm for en uke siden, og siden da har det vært snøstormer ca hver dag.. Not fun!

ingrid

07.03.2013 kl.22:00

Randomjenta: Uff, nei, da er jeg glad at jeg bor her ved kysten i sør, tross alle væromslagene... Har hatt en del sol i det siste :)
Heisann kjære blogger! Har du lyst å prøve et helt nytt og spennende produkt som gjør tennene dine hvit og flott? I tillegg til tannblekingssettet, får du også en gratis elektrisk tannbørste! Om du allerede har en, kan du gi denne bort om du vil, for eksempel i en blogg konk til en av dine lesere. Klikk deg inn på lenken med en gang før vi er tomme - første blogger til mølla! ;-)

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...