En julefortelling og en avsløring

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Herlig med ferie! Dagen i dag skal brukes til å klippe roser, og deretter har jeg tenkt meg på dugnad på Betania. Der bygges det med dugnadskrefter for bare livet, og det begynner virkelig å ta form! For meg blir dette altså en skikkelig arbeidsdag; håper jeg takler det etter å ikke ha jobbet på så lenge. Men jeg får bare vende meg til det, for denne høstferien har jeg tenkt å tjene noe penger!

Hvis du begynner å bli lei av at jeg skriver sånne kjedelige oppsummeringsinnlegg som dette, skal du bare vite at jeg holder på med et litt mer velformulert innlegg. Jeg kan si så mye som at det er en julefortelling! Men det tar så mye mer tid å skrive bra, og noen ganger har jeg ikke så enormt masse av akkurat det. Spørs bare om noen faktisk gidder å lese dette her…

 

 

For å prøve å gjøre dette innlegget en smule mer interessant, skal jeg gi dere en flau, men sann avsløring. Jeg har begynt å spille FarmVille2 på facebook. Sånn. Jeg sa det.

2 kommentarer

2 thoughts on “En julefortelling og en avsløring

  1. He, he… Det var en tid da jeg også spilte mye Farmville 🙂 Lykke til med både jobbing og dugnad! Nå er jeg spent på julefortellingen 🙂

  2. dandilion: Tusen takk 🙂 Driver enda å skriver på den innimellom.. Men det går ikke så fort 😉 Men før jul skal den komme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *