hits

Øya

Tittel: Øya


Forfatter: Victoria HislopInnhold: Romanen handler om en leprakoloni på Kreta. Alexis, en ung jente som interesserer seg for arkeologi, begynner å grave i fortiden. Ved hjelp av en gammel venninne av moren oppdager hun en dramatisk og spennende historie, som forklarer hvorfor moren alltid har fryktet fortiden sin. Samtidig får hun også noen åpenbaringer angående sin egen fremtid.


Min Mening: Jeg synes det var spennende å lese om livet i og utenfor øya, som på mange måter er et fengsel, men samtidig en oase. Boka er forståelig, og greit skrevet, litt tyngre enn en del av det jeg har lest før (tyngre enn Twilight, lettere enn Sofies Verden). Romanen var ganske fengende, og gjør at jeg kunne forstå alle de dramatiske følelsene til hovedpersonene, selv om vi i løpet av boka blir kjent med mange slike.


Jeg vil gi boka karakteren 4. Verdt å få med seg, og en fin moral på slutten om å fokusere på det positive, men den når ikke opp til toppen av karakterskalaen

Stikkord:

Én kommentar

Else Marit - SkriveBloggen

22.06.2011 kl.00:19

Hørtes bra ut (:

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...