hits

Hva sminke gjør med meg

 

Vanligvis går jeg uten sminke. Jeg gidder ikke bruke så masse tid foran speilet, og tenker ikke så ofte over hvodan jeg ser ut i løpet av en dag.

Andre ganger pynter jeg meg litt ekstra. Da merker jeg at jeg føler meg "Ekstra fin," men også at jeg hele tiden tenker over utseende mitt. "Obs! Jeg må sjekke om det ødela sminken!" Og neste dag er jeg litt  mørk under øynene etter mascaraen som ikke gikk bort, og må helst piffe det opp med litt mer sminke. Sminke er avhengighetsskapende! Jeg er glad for at jeg har klart å holde meg relativt uavhengig, og ikke føler skrekken av å gå en dag uten sminke. Jeg tror at jo mer en går uten sminke, jo finere blir en uten sminke! Japp, That's my theory!

 

 

Hvilket bilde av meg synes du var finest?

Er det verdt risikoen for avhengighet, frykten for å gå ut uten sminke, pluss selvsagt alle pengene...?

Stikkord:

5 kommentarer

guaviTa

19.02.2011 kl.10:15

høyre;D ofc:D veldig pent

Clickerdog - Alt om hund

19.02.2011 kl.10:39

Helt enig med du i det:) Jeg har nok kommet der at jeg ikke føler meg like vel uten sminke som med...

Yvonne

19.02.2011 kl.12:54

lige best d bilde uden sminke egentli :)

Lige best naturlige ansikta ;)

Sølvi-Oline

19.02.2011 kl.17:05

Haha, du he jo litt sminke på d t venstre au!!!

Maria

28.02.2011 kl.23:23

Sminker meg når jeg gidder, og når jeg føler for det. ELSKER eentlig å sminke meg, gjøre meg ekstra fin... men ikke hver eneste dag - det blir litt stress! (Spesielt når jeg liker å sove leeenge på morningen!)

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...